Kto ju máte, predok neprefúkne?
Neparí sa v tom človek?
hrud je neprefuk a mierne zatepleny, rukavy su tenke ale tiez vrch je trosku viac odolny, vnutro je uplne tenke. za mna super.
zihadlo 5
Lepšie ako moje včerajšie ?ale aspoň má čo sledovať po umývaní
kamos ho ma, praskol mu ram v oblasti sedlovky a reklamaciu neuznali. na druhej strane chalan ma 1.90 a 120kg+ a jazdi s tym tazke veci. Ten ram ma prinom velmi tazky zivot
Z číny od Ryet cez Ali, karbonove sedlo 145mmx245mm a vaha 125g, na pocit velmi kvalitne spracovanie, za 45€, dnes odskúšam a dam vediet, recenzie mala velmi pozitivne.
Ja jazdim sedlo od ryet asi 4 mesiace, len mam iny model (carbon, 3d tlac honeycomb vzor) a za mna za tu cenu parada...lahke, pohodlne, spracovanie vyborne.
A inak, je to sedlo, nie sedlovka.
netreba to moc prežívať, lepšie miesto na ukončenie a začiatok zvaru ako pod hornou rámovkou nie je, ja som ešte nevidel pekné zvary na hlinikovom biku, jedine prebrusene ako robí orbea napríklad a tam hrozí, že sa to urve lebo je tam zoslabený materiiál nielen tepelne zváraním ale ešte aj brúsením... je to rám za 252 eur aj s dopravou takže uplne adekvátne cene...
Číňan dnes doručil TPU duše, radšej viac keby náhodou. Za 8 kusov dať ani nie 50€ je dobrý deal, má to dobre hodnotenia tak som sám zvedavý, ako sa bude držať čínsky plast
Číňan dnes doručil TPU duše, radšej viac keby náhodou. Za 8 kusov dať ani nie 50€ je dobrý deal, má to dobre hodnotenia tak som sám zvedavý, ako sa bude držať čínsky plast
mam s nimi dobre skusenosti, zalezi na aky kus natrafis, osobne hodnotim ako ekvivalent tubolito
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neparí sa v tom človek?
hrud je neprefuk a mierne zatepleny, rukavy su tenke ale tiez vrch je trosku viac odolny, vnutro je uplne tenke. za mna super.
zihadlo 5
Lepšie ako moje včerajšie ?ale aspoň má čo sledovať po umývaní
kamos ho ma, praskol mu ram v oblasti sedlovky a reklamaciu neuznali. na druhej strane chalan ma 1.90 a 120kg+ a jazdi s tym tazke veci. Ten ram ma prinom velmi tazky zivot
A inak, je to sedlo, nie sedlovka.
aku vidlicu/zdvih planujes osadit?
mam s nimi dobre skusenosti, zalezi na aky kus natrafis, osobne hodnotim ako ekvivalent tubolito
podeli sa niekto o link na overeneho predajcu? zidu sa ako zicher:)
https://www.aliexpress.com/item/1005006573052438.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.61.6a931802KDzMnI
Parádny je. Rýchlo ho otestuj a daj info o dojazde a sile motora. Rozhodujem sa medzi ním a full ebike a je to fakt dilema.