Mňa zaujalo štartovné pole Motocyklov ,kde Továrenské týmy KTM,Husqvarna a Gas Gas idú tú istú motorku (KTM 450 RR) - jediný rozdiel sú farby do ktorých sú odeté.Nuž tá globalizácia...BTW v Afrike sa aktuálne ide Africa Eco Race, ktorá mám pocit naberá na prestížy a pôvodný Paríž - Dakar mi pripomína viac ako táto Juhoamerická "paráda" s názvom Dakar
Dúfam, že časom sa Dakar skutočne vráti do Dakaru. AER je zaujímavé, ale finančne podvyživené, asi nie je momentálne dosť prachov na 2 také súťaže. Aj keď čo sa týka preteku ta sa mi páči oveľa viac (menšia podpora výrobcov, viac súkromných jazdcov, nižšie náklady atď).
Inak tento rok bez Iva Jakeša, rozhodol sa pre MS v rally. Som zvedavý ako sa mu tam bude dariť.
Čítal som ,že Jakeš koli problémom s financiami radšej zvolil seriál MS Crosscountry.Jednak si za rovnaké prachy zapreteká viac a jednak ho bude vidieť celú sezónu,čo je aj pre sponzorov určite zaujímavejšie ako keď sa ukázal na Dakare v januári a potom už len na rôznych spoločenských akciách...
ja jakesa vidavam dost v petrzalke na OMV pumpe, jazdi na ackovom mercedese amg, je celkom pocut to auticko...... to len tak mimo temy, ked uz sa spomina:-)
Čítal som ,že Jakeš koli problémom s financiami radšej zvolil seriál MS Crosscountry.Jednak si za rovnaké prachy zapreteká viac a jednak ho bude vidieť celú sezónu,čo je aj pre sponzorov určite zaujímavejšie ako keď sa ukázal na Dakare v januári a potom už len na rôznych spoločenských akciách...
Oficiálne v médiách to nebolo koli peniazom, štartovné mal zaplatené ale že po rallye kým príde spet motorka loďou spet atď je to natesno s MS
Správa z 8.1 - Během noci přišly alespoň trochu pozitivní zprávy. Ondra má zlomený jeden obratel, dnes by měl jít na operaci. Původní zprávy o poranění hlavy se naštěstí nepotvrdily, hybnost by měla být zachována.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://sport.idnes.cz/rallye-dakar-josef-machacek-ddv-/motorsport.aspx?c=A171226_220115_motorsport_par
Podľa slov tento dakar to nie je to práve púštne dobrodružstvo, je to len o peniazoch ako všetko iné samozrejme v dnešnej dobe, len dakar robili voľakedy hlavne nadšenci pre dobrodružný motosport
Inak tento rok bez Iva Jakeša, rozhodol sa pre MS v rally. Som zvedavý ako sa mu tam bude dariť.
Zaujímavý rozhovor s Lopraisom
https://video.aktualne.cz/dvtv/rallye-dakar-ta-posledni-byla-utrpenim-misty-to-bylo-o-zivot/r~a4324008dea511e7af7dac1f6b220ee8/
Na "sofera" rozhovor na velmi vysokej urovni, hlava-pata od A do Z.
Oficiálne v médiách to nebolo koli peniazom, štartovné mal zaplatené ale že po rallye kým príde spet motorka loďou spet atď je to natesno s MS
https://www.instagram.com/gabriela_indigoracing/
http://www.motorkari.cz/motosport/enduro/dalkove-rally/probuzeni-ondry-klymciwa-bylo-o-den-odlozeno-38291.html