-------------------------------------
Pôvodne som to chcel všetko vyhodiť, ale možno sa to niekomu zíde...
na vyzdvihnutie v Stupave alebo za poštovné dobierkou.
XTRkový šalter má ulomené karbónové ramienko pod spodným kolečkom, ale inak plne funkčný (má asi 1500km) > Už je preč >>> Dynatom
Truvativ predstavec > uz je prec >> Bondo
Alivio Brzdové páky s radením > Už je preč >>> Brehy
SPD pedále > Už je preč > Pepek 5124
radenie, prešmyk, V-ečka > Už sú preč >>> Nemesishard
ostatné veci sú zhodené z frajerkinho bicykla a majú do 500km...
ozaj, ešte som si spomenul zadné zapletené koleso Mavic Crossmax ride, 1 nipel je vytrhnutý z náboja, takže iba ak na náhradné diely, je k tomu aj XTRkovy unášač na kotúč so Center-lockom (koleso môže mať tak 2.500km)
Joj, ďakujeme moc, ale netreba sa skladať. Budem pozerať ešte bazoš, niečo možno časom nájdem. Ak by ste o niekom vedeli, kto sa chce zbaviť starého bicykla, myslite na mňa prosím, keď aj o pár mesiacov
Toto by bolo super, len musím domyslieť prepravu
Na bazosi som nenašla zatiaľ nič,
Okolie DK, ZA, MT, LM.
Ahoj, mám tieto 2, obe sú voľné, som zo SNV
Keď treba, vždy sa tu na fóre nájdu ľudia s veľkým
Občas možné odovzdať v Spišskej Novej Vsi
edit:
Darované - Luigi
Ďakujeme
Kúpila som to pre mojich mačiakov, ale keď im to oblečieme, tak úplne paralyzovaní odpadnú na zem
Oblečenie pre cca 170cm / 65kg
Gbely (okres Skalica)
Každopádne, je záujem o dve dámske merino tričká? Kari Tráá - v papieroch má M ale je to od opratého S až po nosené L
Druhé je Brynjé merino sieťka s plným predkom hore akože cez cecky - veľkosť L ale je také M/L. Tam sa od nova pára spodný lem, už som ho dvakrát ručne šila ana toto už nemám nervy. Opäť, nenáročnej na šport to ešte super poslúži! Osobne v BB alebo Od 3.12 v BA