-------------------------------------
Pôvodne som to chcel všetko vyhodiť, ale možno sa to niekomu zíde...
na vyzdvihnutie v Stupave alebo za poštovné dobierkou.
XTRkový šalter má ulomené karbónové ramienko pod spodným kolečkom, ale inak plne funkčný (má asi 1500km) > Už je preč >>> Dynatom
Truvativ predstavec > uz je prec >> Bondo
Alivio Brzdové páky s radením > Už je preč >>> Brehy
SPD pedále > Už je preč > Pepek 5124
radenie, prešmyk, V-ečka > Už sú preč >>> Nemesishard
ostatné veci sú zhodené z frajerkinho bicykla a majú do 500km...
ozaj, ešte som si spomenul zadné zapletené koleso Mavic Crossmax ride, 1 nipel je vytrhnutý z náboja, takže iba ak na náhradné diely, je k tomu aj XTRkovy unášač na kotúč so Center-lockom (koleso môže mať tak 2.500km)
UŽ NEAKTUÁLNE
1ks Maxxis detonator 700-23 kevlar, ten je skoro ako nový, môže mať tak 2-3tis
Cyklo počítač z lidla senzor, držiak a magnet budú asi dobré, cp má rozteceny displej asi zo slnka
Darujem 20" AL ram KONA Blast Deluxe (kupovany niekedy daaavno v 2009 mozno 10. Len mi zavadzia
Kupovane v Kaktuse, jazdene v tom case iba chvilu, potom som menil ram a tento akosi ostal roky bez vyuzitia.
Ram sa nachadza v Bratislave, osobny odber , postou neposielam
Darujem:
1. Sedlo Fizik CP3 Pave - (gelove) (kupovane niekedy daavno mozno v 2011 alebo 2012 ale jazdene iba 1-2 krat,
kedze mi nesadlo).
Odvtedy len zavadzia v policke. (sedlo darujem za odvoz, nachadza sa v BA).
BRZDY UZ SU ZADANE
2. Komplet Brzdy Formula C1 (mal som ich ani nie jednu sezonu na mojom Grand Canyone CF5.9 (2015) - upgradoval som potom na XTcka. (brzdy davam tak ako su, nikdy nejako super nebrzdili, ale mozno sa s tym niekto vie vyhrat
Brzdy sa nachadzaju v BA, poprosim prist si vyzdvihnut, resp za 6 plechoviek piva doveziem v ramci BA
Plášt je v slušnom stave, neseknutý, bočnice v poriadku. Odhadom 70 % vzorky. Jazdený ako tubeless takže vo vnútri zvyšky mlieka.
Poštou neposielam. Osobný odber BA.
Plašte 29" Boomtrager 2,20 široke nabehanych cca 1800km. Na dojazd vyborne a plašte na cesťak continental Gran prix 4000 nabehanych cca 4000km tiez na dorazenie. Neposielam najlepsie osobny odber. BA alebo Bahoň .
Edit: už je všetko preč.
Nazdar aká je veľkosť?