-------------------------------------
Pôvodne som to chcel všetko vyhodiť, ale možno sa to niekomu zíde...
na vyzdvihnutie v Stupave alebo za poštovné dobierkou.
XTRkový šalter má ulomené karbónové ramienko pod spodným kolečkom, ale inak plne funkčný (má asi 1500km) > Už je preč >>> Dynatom
Truvativ predstavec > uz je prec >> Bondo
Alivio Brzdové páky s radením > Už je preč >>> Brehy
SPD pedále > Už je preč > Pepek 5124
radenie, prešmyk, V-ečka > Už sú preč >>> Nemesishard
ostatné veci sú zhodené z frajerkinho bicykla a majú do 500km...
ozaj, ešte som si spomenul zadné zapletené koleso Mavic Crossmax ride, 1 nipel je vytrhnutý z náboja, takže iba ak na náhradné diely, je k tomu aj XTRkovy unášač na kotúč so Center-lockom (koleso môže mať tak 2.500km)
Darujem(za poštovné) túto Gore bundu staršieho ročníka. Už ťa vodeodolnosť nieje,možno kde tam ešte kúsok no už v nej zmoknete. No windstoper funguje na 100% Má odnímateľné rukávy na zips a odnímateľný zadný panel (pod ním je sietovina) a pod panelom je malé vrecko do ktorého toto všetko pohode schováte aj dačo naviac. Vo vnútri je ešte menšia kapsicka a dva suché zipsy. Je to veľkosť L. Pri mojich 182cm a 85kg to bolo v páse LTT (čítaj veľké črevo) No keď som schudol už to bolo ok.
Kazeta sunrace 11-50 11sp. ca.500km
Rezinove platnicky shitman L03A 2pary 80%
Jednopila wolftooth 110BCD 42z oval pasuje na GRX ca. 1500km
Sidi Dragon 3 carbon vel.47 zachovale
2x schwalbe hans dampf 27x2,35 evo 70%
Idealne vsetko naraz, flasa sektu potesi
Zadný náboj čierny, 28dier, orech na 7kolo
Kazeta 7kolo 12-28
Shimano Revo Shift SL-RS47-8 nepouzivane aj s gripmi osobne v Bratislave
Maju za sebou 7500km, strasne vrzgali a pukali, tak som sa ich snazil servisovat (vycistenie, danie guliciek, dotiahnutie, k uplnemu premazaniu som sa nedostal ), ale v oskach bol aj tak velky vakel (dotiahnutie to nejako neriesilo). Mozno ich bude niekto vediet vyuzit ako darcu organov, alebo so servisom bude mat viac trpezlivosti ako ja
Aj potrebujes, tak asi mam jednu osku XT. Jedna bola zlomena a jedna je OK. Menil som ich za titanove.
darujem Maxxis Aggressor 27.5 x 2.3, EXO, Dual Compoud - opotrebenie podľa fotiek. Na 1 mieste je seknutý, zašitý a podlpepený záplatou. Použitie s dušou OK, bez duše je to otázne...
darujem Schwalbe Hans Dampf 27.5 x 2.35, SnakeSkin, Addix Soft - opotrebenie podľa fotiek, niektoré bočné štuple otrhané. Možno sa niekomu zíde na dojazdenie...
Maju za sebou 7500km, strasne vrzgali a pukali, tak som sa ich snazil servisovat (vycistenie, danie guliciek, dotiahnutie, k uplnemu premazaniu som sa nedostal ), ale v oskach bol aj tak velky vakel (dotiahnutie to nejako neriesilo). Mozno ich bude niekto vediet vyuzit ako darcu organov, alebo so servisom bude mat viac trpezlivosti ako ja
len pre info, pedale uz su zadane
kovové záslepky na konce riadítok - Darované
2x pumpicka