-------------------------------------
Pôvodne som to chcel všetko vyhodiť, ale možno sa to niekomu zíde...
na vyzdvihnutie v Stupave alebo za poštovné dobierkou.
XTRkový šalter má ulomené karbónové ramienko pod spodným kolečkom, ale inak plne funkčný (má asi 1500km) > Už je preč >>> Dynatom
Truvativ predstavec > uz je prec >> Bondo
Alivio Brzdové páky s radením > Už je preč >>> Brehy
SPD pedále > Už je preč > Pepek 5124
radenie, prešmyk, V-ečka > Už sú preč >>> Nemesishard
ostatné veci sú zhodené z frajerkinho bicykla a majú do 500km...
ozaj, ešte som si spomenul zadné zapletené koleso Mavic Crossmax ride, 1 nipel je vytrhnutý z náboja, takže iba ak na náhradné diely, je k tomu aj XTRkovy unášač na kotúč so Center-lockom (koleso môže mať tak 2.500km)
Darovane.
napriklad Shimano kazety
z tej doby mám 2 podobné kusy ...
radšej zhromažďujem analógy
Ahojte, blbosti za odber z Grösslingovej.
Ráfik 622 neznámej znacky a neznamej kvality. Uz si nepamatam presne, cinan dal tusim na to DT alebo Zipp nálepky, rychlo som ich odstránil a niple som zuzitkoval. Viem si predstavit pre schopného na trenazer, napríklad.
Drziak na telefon z Decathlonu. Vyborny, len prosím pekne, netelefonujte pocas jazdy
Go-pro adapter na Garmin z Aliexpress. Bez komentára.
Sedlo Fizik Gobi. Z bazárového bajku, pre mna nepohodlne. Vydezinfikované.
Lavá kluka Tiagra 170 mm. Bez komentára.
Shimano rýchloupináky. Bez komentára.
Pumpa z Hornbachu tusim. Pozor, najhorsia pumpa na svete. Aj auto, aj presta. Síce je skalovana do 120 PSI ale please
Vylucne pocas roboty a vylucne osobne v centre BA.
Ahojte, ak by sa niekomu zišla powerbanka Axagon a10. Nemám pre ňu využitie.
Ideálne osobne v BA-KV
Môžem dať ku tomu aj reťaz (už je vyťahaná o jeden článok), ktorá na tom fachčila bez problémov. Vlastne aj prehadzovač Alivio, má krivé ale rovnané ramienko a zodrané pastorky. Aj radenie Shimano Deore 9 to už ale nejde celkom ako nové.
Celé spolu to fungovalo
Niceboy FitPolo -Rezervovaný
GymBoss timer na intervalový tréning na 1x AAA batériu
edit: Puzdro na kompaktný fotoaparát Lowepro Apex 20AW (so skrytou pláštenkou -All Weather), bez popruhov
iba v BA osobne (KV/Staré Mesto)
Prilba HQBC Crimeo biela - veľkosť 52-58 Rezervovaná pre Lubos-TN
Prilba Force Rex čierno-fluo - veľkosť 56-58 (S-M) Rezervovaná pre Axe1
Rukavice Polednik Race series čierno-sivo-zelené - veľkosť asi M
- starsi mtb kolesa 26" na rafikove brzdy, zadne ma aj orech a kazetu,... /maju nieco za sebou, treba sa im povenovat a este posluzia nenarocne/
- pouzivane force lockon gripy,
- pouzivane rukavice na bike chlapske velkost asi L.
len osobne okres Pezinok.
https://www.bike-discount.de/en/buy/fulcrum-red-power-27%2C5-650b-xl-disc-6-holes-qr15-ssp-71087
https://www.bikeradar.com/reviews/components/wheels/wheel-sets/fulcrum-red-power-xl-mountain-bike-wheelset-review/