včera za mi stala zvláštna vec boli sme na zjazde tak sme sa spustily a pri konci bolo cez trať drevo,naletel som naň skrížily sa mi rajdy a hupol som na zem ked som sa zdvihol všimol som si že mi odpadlo koleso nwm čím to mohlo byť tým nárazom alebo nebolo dotiahnuté ...... koleso som nahodil naspäť všetko išlo iba kotúč ohnutý trošku a prehadzovačka odretá (ale funguje) bol som veľmi prekvapený že mi len tak odpadlo koleso . stalo sa to niekomu ??
fúha nwm bol to taký hrubší konár a myslím že v tej rýchlosti by som taký bunny hop nedal ja som rád že som sa tomu vyhol aspoň predným ..... potom by to bolo horšie
Ako si tak včera idem domov z práce, nejako ťažko sa mi ťahá. A nebolo to len vetrom (a kondičkou ). Zrazu praskol prebrzdený zadný ráfik (po 6,5 roku už mal právo...). Tak som vypojil brzdu a pokračoval ďalších 30+ km. Sranda, že sa to stalo na rpavej strane. Možno mu pomohlo aj pražiace slnko.
ako som písal vtedy že prehodím plášte pred Fatranom. no bola tam taká preliačina od kameňa a šup ho. teraz tam mám prepletené sun ringle EQ 21. zatial fajn. aaa zvuky neboli. a kto by sa v lese zaoberal nejakými zvukmi ked ftáčiky štebocu ...
cedric vrtana bola, a uz to viac neurobim
si uz prevrtal ten svoj?
to konnky: hladala som zdroj pukania a vrzgania pri zabere, myslela som ze to bude orech a nasla som rafik, zajtra uvidim s inym kolesom ci bude ticho
asi najlepšie by bolo dať ten ráfik taký istý-ak chceš aby sedela dĺžka š*****v,ten ráfik zase až taký zlý nie je.Okolo diery na ventil je vidno zoxidované miesta,tiež tomu nepomohlo to prevŕtanie.Dal by som nový ten istý,hneď aj pásku + ventilky + tmel na bezduše,a hlavne fúkať na nížšie tlaky-max. 30 PSI vzadu , 26 PSI vpredu .
Takto jazdím na bezdušiach pri mojich 80 kg,je to v pohode aj ohladom jazdných vlastností.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jedno je však určite každému jasné - pri páde si si udrel hlavičku, lebo inak by si nenapísal "skrížily"...
DT swiss xr400
EDIT: poradte nejaky podobne vysoky, aby spice zostali, a vhodny na TLR?
DT swiss xr400
EDIT: poradte nejaky podobne vysoky, aby spice zostali, a vhodny na TLR?
Vidím, že mi tu rastie veľká konkurencia
post587311.html?hilit=dt%20swis#p587311
Dúfam že novy ti výdrži oveľa viac km
si uz prevrtal ten svoj?
to konnky: hladala som zdroj pukania a vrzgania pri zabere, myslela som ze to bude orech a nasla som rafik, zajtra uvidim s inym kolesom ci bude ticho
Takto jazdím na bezdušiach pri mojich 80 kg,je to v pohode aj ohladom jazdných vlastností.