Dezen z boku nehovori nic o tom aka pneu to je a na co je urcena. Je to cestny slick plast s dezenom len po stranach. Ak si vyhodnotil stupen opotrebenia, ze uz bol davno na vymenu, len podla chybajuceho dezenu, tvoja dedukcia bola teda daleko od reality.
Ok, google ukazuje rozne obrazky, takze tazko posudzovat, ale podla hrubky gumy, z odlupenej vrstvy nemozes usudzovat, ze je este dost matrosu. Mam jednu MTB gumu, ktora ma este stuple, aj matros, ale nevyzera uz velmi zdravo .. ale tak nechcel som zajst az takto .. ale okienko do mrtva neni daleko
co mi pripomina ze som asi pred mesiacom pozeral platnicky v zadnej brzde na MTB a uz boli hodne suce na vymenu, potom som na to zabudol a bral som bike do fatry aj sa bojim to vytiahnut zas ci tam je este nieco na brzdenie
Snad uz by to bolo pocut ked som na tom vcera bol. Este to brzdilo 😁
ja som tak veselo jazdil, sem tam nieco chrastilo , ale iba chvilu .. potom ze reku, kuknem to a voila .. hlinikova dosticka znacne zjazdena /brzdenie absolutne v pohode samozrejme/
urcite nie .. na druhej strane si neodpustim, ale napisem to .. slavne Shimano kotuce aj s hlinikovymi kridelkami su sice drahe (40e), ale za to nevydrzia (hlinikovy sendvic),ale ako bonus clovek dostane kotuc zjazdeny uz od vyroby (1.7mm) Kedysi sa kotuce robili na 2mm ... no . vyskusal som, uz nikdy viac. Je treba ale povedat, ze SRAM o moc lepsie nie je .. asi 1.85mm, ale furt lepsie ako tato srajda, a za 30e.
Sak hej, makke kotuce su dobre tak akurat ako podlozka na hrniec .. povacsine su dosticky ale pritlacane nakrivo, tak to az tak neni citit.Na druhej strane, mozno by to naplno mohlo brzdit tak,ze by vyrobcom prestalo byt do smiechu
Sklamanie od DT Swiss. Niple Squorx mi zoslahalo a to som ani poriadne nezacat dotahovat vyplet. Tak som kupil obycajne mosadzne a zrazu radost robit. Toto sa mi este nestalo a tych kolies uz mam par za sebou. Ostalo mi 38ks keby niekto chcel.
Myslíš teda tento kľúčik na Squorox niple ? Lebo s ním sa nič nestrháva. Jedine to vieš roztrhnúť s ním úplne. Ale to len ak točíš do nekonečna bez rozmyslu.
možno to je nejaké náchylné na náradie. ja mám aj ten štvorhran na to úplne nový, ale keď máš koleso vyzuté tak všetko urobíš tým DTswiss kľúčikom...ak by si potreboval požičať, tak ho mám k dispozícii - robí sa to s ním dobre a nipel sa nezničí ak máš ešte k dispozícii aj tenzometer.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som tak veselo jazdil, sem tam nieco chrastilo , ale iba chvilu .. potom ze reku, kuknem to a voila .. hlinikova dosticka znacne zjazdena
urcite nie