presne to som chcel napísať bežný ludia majú úplne rovnaké problémy s bikami, akurát 2tis. km dajú za pol roka a nie za mesiac, tak sa im to rozloží postupne
dnes som bol pojazdit s chlapcami z BA nase bystricke kopce ked tu zrazu si jeden z nich vsimol ze na hlavnom cape chyba matica ktora musela po ceste niekde vypadnu
zhanam maticu hlavneho capu na LP Zesty najlepsie v cervenom eloxe
zohnal sooom aspon nahradu , takze mozem ist cez vykend na 24ku
len pre info je to rozmer 12mm a stupanie zavitu 1,25
teraz uz len cakat ci mi pride z Demy orginal cervena
Majitel a aj ti co to videli povedali ze to bolo zle urobene. Prasknute presne za zvarom ktory bol navyse rovny(kratky), asi tam bolo aj velke napetie. Typkovi sa to rozletelo praveze na rock-gardenoch a nie na skoku. Ale to je uz asi 4-ty zlomeny za rok co som videl. Volakde bude pes zakopany.
Čudujem sa, že nevytrhlo brzdovú hadicu zo strmeňa. Prvé Sessiony sú úchylne tenké plechovky, lámali sa aj za hlavou alebo v okolí hlavného čapu vahadla. Ale myslím, že od 2009 by mali byť v poriadku. Mimochodom, ešte som nevidel Alu rám prasknutý inde ako povedľa zvaru alebo v samotnom zvare.
EDIT: vzhľadom na to, že Trek rámy vyrába Giant, ktorý takéto problémy nemá, je buď zlý design u Treku alebo spravila chybu továreň Giantu. copyrightwww.dolekop.com www.dolekop.com
Majitel a aj ti co to videli povedali ze to bolo zle urobene. Prasknute presne za zvarom ktory bol navyse rovny(kratky), asi tam bolo aj velke napetie. Typkovi sa to rozletelo praveze na rock-gardenoch a nie na skoku. Ale to je uz asi 4-ty zlomeny za rok co som videl. Volakde bude pes zakopany.
Aha .. no, tak to bude pekna zdochlina .. dat tam zvary, hmm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no radsej si vybrat smolu doma ako niekde v prdeli. Na druhu stranu, este to nie je az take zle pri tom pocte odjazdenych km...
tak to je necícko, ale ze vobec to este pruzilo
zhanam maticu hlavneho capu na LP Zesty najlepsie v cervenom eloxe
zohnal sooom aspon nahradu
len pre info je to rozmer 12mm a stupanie zavitu 1,25
teraz uz len cakat ci mi pride z Demy orginal cervena
Zopar podobnych (ach to gramarenie)
a gramarenie + debilny vyrobny postup + silne namahanie koli zavesu.
Tipoval by som nejaky doskok do priehlbiny ... zadna stavba skoro na doraz a naraz zpredu .. ale len tak hádam ...
EDIT: vzhľadom na to, že Trek rámy vyrába Giant, ktorý takéto problémy nemá, je buď zlý design u Treku alebo spravila chybu továreň Giantu.
Aha
Ten nôž vyzerá nebezpečne.