loziska maju za sebou 6tis km , po ociste su este v poho,do jari urcite vydrzia
jednoducho ich srobovakom opatrne vyklepnes von, najprv treba vytiahnut plastove kritky ktore ho zakrivaju
dnes som prisiel k biku otocil som klukami a isli nejak stuha...tak som to rozobral a zistil som ze lozisko v miske je na odpis...boli to SLX kluky a bordelu tam teda bolo pozehnane
stary dobry 4hran celopuzdrovy .. ten by to prezil v pohode .. len ked vazia tonu
Raz som jeden po cca 4000 km vyberal z rámu , pretože som mal pocit že "logá" a navyše som potreboval vymeniť tie plastové matice (misky) , ktoré ho držia, za iný typ . Nastúpila na rad vŕtačka, sekáčik , pílka na železo a nakoniec hrubá sila kladivom. Takmer som zničil rám, plastové misky som úplne rozmrvil a zapúzdrený 4 hran dostal niekoľko priamych tvrdých rán kladivom a sekáčikom priamo do ložiska (už mi to bolo fuk ).
Na druhý deň som zaniesol bike do servisu a zobral som aj tento (už vytiahnutý) 4 hran, aby sa mechanik netrápil a zmeral si podľa toho starého dľžku osky a namontoval mi tam nový + komplet radenie a pohon . Keď som za pár dní došiel po bike, zabalili mi aj moje staré veci a mechanik hovorí : " Ten starý 4 hran je v poriadku, nebolo ho treba vôbec meniť, len prachovky boli vypadnuté ". Takže zdrží naozaj dosť .
inak rozoberal som stred koli tym kratsim klukam a jedine co sa dostalo po blatovom dubnicaku dnu bola hnede kakavko asi zmiesane s mojim 80w prevodovkovym olejom co som tam istym casom nalial
XT kazeta chvalim ani na dubnicaku nebola zasrana medzi pastorkami smerom dovnutra o oske pajada
deore xt prehadzka nezradila tiez , jedine z cim bol problem bol salter ,klasicke deore ,ale preradit cez tu gundzu bahna bolo asi nemozne aj pre onakvejsie superne saltre
Kolko mal na tom najazdene?
Predpokladam, ze ma veckove resp. ine rafkove brzdy, tazke v takomto pripade je to bezne opotrebenie. Nech preventivne vymeni aj predny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jednoducho ich srobovakom opatrne vyklepnes von, najprv treba vytiahnut plastove kritky ktore ho zakrivaju
Raz som jeden po cca 4000 km vyberal z rámu , pretože som mal pocit že "logá" a navyše som potreboval vymeniť tie plastové matice (misky) , ktoré ho držia, za iný typ . Nastúpila na rad vŕtačka, sekáčik , pílka na železo a nakoniec hrubá sila kladivom. Takmer som zničil rám, plastové misky som úplne rozmrvil a zapúzdrený 4 hran dostal niekoľko priamych tvrdých rán kladivom a sekáčikom priamo do ložiska (už mi to bolo fuk
Na druhý deň som zaniesol bike do servisu a zobral som aj tento (už vytiahnutý) 4 hran, aby sa mechanik netrápil a zmeral si podľa toho starého dľžku osky a namontoval mi tam nový + komplet radenie a pohon . Keď som za pár dní došiel po bike, zabalili mi aj moje staré veci a mechanik hovorí : " Ten starý 4 hran je v poriadku, nebolo ho treba vôbec meniť, len prachovky boli vypadnuté ".
XT kazeta chvalim ani na dubnicaku nebola zasrana medzi pastorkami smerom dovnutra o oske pajada
deore xt prehadzka nezradila tiez , jedine z cim bol problem bol salter ,klasicke deore ,ale preradit cez tu gundzu bahna bolo asi nemozne aj pre onakvejsie superne saltre
Predpokladam, ze ma veckove resp. ine rafkove brzdy, tazke v takomto pripade je to bezne opotrebenie. Nech preventivne vymeni aj predny.