Ze SPD nevypnu sa nemusis vobec bat.
Ja som s SPDckami spadol uz mnoho krat, aj tiger cez rajdy, aj nabok, aj kotrmelec. Vzdy mi SPDcka vypli.
Pritom som padal tak, ze som na SPDcka vobec nemyslel (padat neviem, o com svedci aj moje vyklbene rameno tohto roku).
...Michalko, pokiaľ servisuješ brzdy v servise, tak dobre, že si ich vymenil... ale ak si ich vieš vymeniť sám, tak by som ich na Tvojom mieste ešte nahodil a vymenil o niečo neskôr... alebo si ich odlož a keď zoderieš tie nové na železo, budeš mať čo vymeniť... ja tak teraz dorážam tie, čo som minulú sezónu vymenil...
uz som ich vymenil. nevidim dovod ich "nasilu" dojazdit (jezus) resp si ich odkladat "na horsie casy" (zuzky). hlavne ked nemam problem kupit nove. ked pride cas, ze budem musiet setrit tak sa mozno priklonim k vasim radam. nateraz uz ficim na novych.
btw. na tom obr to mozno nevidno, ale aj z druhej strany to bolo dost vydrete, akoby az rozstrapane (?)
je na nich už vidno že sa drolia, každopádne si ich určite odlož, nie vždy máš príležitosť si kúpiť nové, ako núdzovka poslúžia a v domácom náradí nezaberú predsa žiadne miesto
...odkladat "na horsie casy" (zuzky). hlavne ked nemam problem kupit nove. ked pride cas, ze budem musiet setrit tak sa mozno priklonim k vasim radam. nateraz uz ficim na novych.
...to sme radi Michalko, že nemáš problém kúpiť si nové
... len aby to nebol problém pre obchodníkov, ja som za nimi chodil po KE skoro dva mesiace... keby som nemal tie staré, tak sa na bike iba pozerám...
ujec v priebehu 15km zodral fungl nove avid platničky až kov a došiel až do ciela ... suma sumárum avid juicy 7 carbon budú potrebovať nové piestiky v predu aj v zadu, nové platničky a nové kotúče ... všetko spomenuté bolo kupene 2 dni pred incidentom ... kde sa stala chyba? prečo sa zodrali platničky?????
Ani sa mi nechce verit, ze by sa to az takto dalo zrusit za par km, ale ak ano, tak by to znamenalo, ze ten clovek co to takto znicil nema ani cuchove bunky, lebo to mu uz museli brzdy takmer doslova horiet a ten smrad sa neda ignorovat. Druha moznost je, ze tam bol problem v zmesi toho brzdoveho oblozenia - v tom pripade by som to reklamoval a skodu vymahal od predajcu platniciek.
P.S. Nema on 150 kg a nechodi zjazdy s presvedcenim typu "pustit brzdy co len na sekundu je samovrazda"?
"macher"
tak a co, mozno sa mu tam dostal piesok, alebo vazi 150Kg a isiel nejaky zjazd z rukou na brzde...
ale ja by som ich takto nezodral ani za rok
Tiez som nad tym rozmyslal, ale ked zrusil platnicky do tej miery, ze treba menit aj piestiky, tak to moze byt aj dovod poskodenia nitov. Este mi napada velmi nepravdepodobna alternativa - ci tie kotuce nie su z nejakej nestandardnej zliatiny, na ktoru treba pouzit len sintrovane abo len organicke oblozenie aby nevznikol tento problem (na niektore kotuce sa nesmie pouzit sintrovane oblozenie).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som s SPDckami spadol uz mnoho krat, aj tiger cez rajdy, aj nabok, aj kotrmelec. Vzdy mi SPDcka vypli.
Pritom som padal tak, ze som na SPDcka vobec nemyslel (padat neviem, o com svedci aj moje vyklbene rameno tohto roku).
No ...
Mas pekny nick. kolko ramov si lomil ?
Nie, este nebol cas na vymenu. Na tamtych by som pokojne odjazdil este 300-700 km (podla podmienok).
Väcsina dosticiek maju take signalizacne prelisy. Az to zoderies na ne tak sa platnicky same ozvu krasnym kovovym cinkotavym zvukom
uz som ich vymenil. nevidim dovod ich "nasilu" dojazdit (jezus) resp si ich odkladat "na horsie casy" (zuzky). hlavne ked nemam problem kupit nove. ked pride cas, ze budem musiet setrit tak sa mozno priklonim k vasim radam. nateraz uz ficim na novych.
btw. na tom obr to mozno nevidno, ale aj z druhej strany to bolo dost vydrete, akoby az rozstrapane (?)
...to sme radi Michalko, že nemáš problém kúpiť si nové
... len aby to nebol problém pre obchodníkov, ja som za nimi chodil po KE skoro dva mesiace... keby som nemal tie staré, tak sa na bike iba pozerám...
P.S. Nema on 150 kg a nechodi zjazdy s presvedcenim typu "pustit brzdy co len na sekundu je samovrazda"?
tak a co, mozno sa mu tam dostal piesok, alebo vazi 150Kg a isiel nejaky zjazd z rukou na brzde...
ale ja by som ich takto nezodral ani za rok
tak potom nie je kompletny, brzdove packy sa predsa nepritahuju na "fest"
uz len zacinam pochybovat ako zmnontoval a hlavne z coho tie brzdy...
a potom si niekde precitam famy, ake zle su Avidy, Goldfreny, ci Cannondale...