silva dufam ze tentokrat uplatnis pravidlo 3X a dost uz by som sa na tvojom mieste rozhliadal po niecom inom. jedna vec je ze reklamaciu vybavia k spokojnosti zakaznika ale riesit dokola to iste by ma nebavilo.
bedo a naco by ti bol taky ram? ja menit ramy ako ponozky nepovazujem za vyhodu.
vcerajsia demolacia. bratovi pri schvechate explodovalo zadne koleso pod zadkom to je tak ked setrime a jazdime uz na pretrcajucom textile nemal u seba nic na opravu len suchy zips z nosica. odlupol z brezy kôru a nasiel nejaky plastovy spagat v zemi o ktory zakopol . dusa sa podarila este na dojazd zalepit rychlostou cca 10km/h prisiel do BA. schvalbe RR ale tentokrat znacka nie je na vine
to misopetrovic: trvalo to vzdy mesiac od odovzdania ramu do predajne
to bedo: robi sa to tak, ze vela jazdis , tieto ramy vydrzia u mna max. 10000km, je pravda ze s mojou vyskou 177 cm som na pomedziM aL velkosti, ale Lko mi nedali aj ked som suhlasila (pre mna vyplyva z toho minimalne investicia do noveho predstavca , hadice na brzdach neviem, vidlca krk by mozno sadla)
to large: no asi ma nebudu mat v laske, to chapem
to matvej11 a romanx: rada by som sa poobzerala po novej znacke , ale vzdy dostanem novy ram a vzdy len giant
ten posledny som sa snazila predat ale nikto nechcel)
no a co teraz planujes vlastne snim? keby si chcela spat peniaze (naco uz teda mas pravo) komponenty uz mas asi pomene po tolkych km.. mozno karbovy ram by vydrzal viac
a daju ti presne ten isty ram vzdy alebo novsiu verziu..lebo spoluziakovy ked pukol ram tak dostal o rocnik vyssi model..a zatial bez problemov... mozno by to novsia verzia toho ramu vyriesila...ci??
vzdy som dostala novsi ram , zacala som 2008, potom 2010, posledny 2011
pochybujem, ze by mi dali peniaze,komponenty s povodneho biku uz mam len salter radenie a presmyk
poslala som fotky do progresscycle aj do sportservisu dnes mailom, tak uvidime
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
puk puk do tretice
puk puk do tretice
silva dufam ze tentokrat uplatnis pravidlo 3X a dost
bedo a naco by ti bol taky ram? ja menit ramy ako ponozky nepovazujem za vyhodu.
vcerajsia demolacia. bratovi pri schvechate explodovalo zadne koleso pod zadkom
puk puk do tretice
sikovna, no z teba musia mat v giante radost
Podla popisu kazeta ma unasac /pavuk/ takze v pohode.
Shimano SLX CS-HG81-10 kazeta, 10-kolo
56,99 €
MOC 66,99 €Hmm, podla fotky nie je az tak zjazdeny .. to je chyba znacky
to bedo: robi sa to tak, ze vela jazdis
to large: no asi ma nebudu mat v laske, to chapem
to matvej11 a romanx: rada by som sa poobzerala po novej znacke , ale vzdy dostanem novy ram a vzdy len giant
ten posledny som sa snazila predat ale nikto nechcel)
pochybujem, ze by mi dali peniaze,komponenty s povodneho biku uz mam len salter radenie a presmyk
poslala som fotky do progresscycle aj do sportservisu dnes mailom, tak uvidime