Tak fajn, ze Ty si nemal problem. Ale je aj dost ludi, ktori s keramickymi piestami mali problemy. Pokojne jazdi co chces a ja budem tiez, OK?
a vážne máš pocit že to bude problém tých bŕz/ piestikov?
ja keď vidím čo dokážu stvárať ludia s dosť drahými bajkami čo sa domácich servisných úkonov týka tak sa vôbec nečudujem veciam ako prasknutý piest, ohnutý kotúč, neodvzdušnitelný avid atď....
Neviem ci je naozaj problem len v nesikovnosti uzivatelov, alebo bola aj nejaka vadna seria tych piestov, ale zopar pripadov tu na fore bolo co si spominam a tazko sa hodnoti, ci za vsetkymi bola len nesikovnost. V kazdom pripade som na zaklade toho usudil, ze takyto potencialny problem nepotrebujem. Vsetky tri znacky hydraulik co mam, mozem pokojne roztlacat skrutkovacom a bez stresu. Pripadne posledne som low end Shimana roztlacal aj inbusom v terene ked som pocas vyjazdu menil platne. Takze fakt netuzim po komponente, pri ktorom by som mal mat stres, ci sa neposkodi pri takomto beznom ukone. Mne uplne postacia aj tie strmene 615.
Zas defekt. Vie mi niekto poradit co robim zle? 2/3 mojich defektov je urvaty autoventil - utrhnuty na stranu z gumy. Akoby sa dusa posuvala v plasti az na kriticku hranicu aj ked bol len trochu nakloneny. Co s tym? Rafik dvojity, kotucove brzdy paska nejaka stara cierna - tiez posuvna a duse continental... Uz to nie je zabavne... vobec
Bezduse su vyhnutie sa rieseniu podstaty problemu a nie vyriesenie podstaty. Uz sa tu v minulosti navrhovali zlepsovaky na tento problem.
1. Uplne najjednoduchsie je zvysit tlak v plasti, ale to asi nebude vitana uprava.
2. Zhodit plast a dobre vycistit a odmastit pätky plasta aj steny rafika zvnutra (tam kde sa o ne plast opiera).
3. Ak nestaci, tak naniest na pätky plasta a aj na kontaktnu plochu rafika (aspon na ten rafik urcite) tenku vrstvu chemoprenu (nechat zaschnut, neobuvat plast kym to lepi). Ta vrstva zvysi trenie a zaroven sa da lahko odstranit ak bude treba.
4. Kupit novy plast s vhodnou mäkkou pätkou, ktora bude lepsie priliehat na rafik. Stary uz ma mozno gumu na pätke stvrdnutu a preto neprilieha.
majovajo skus to bez duse. tento tvoj problem sa tu riesil viackrat. pred nahodenim plasta si zarob silny mydlovy roztok. nahod plast aj s dusou a natri roztokom patky plasta . nafukaj na 3 az 4 Bar-y nech dobre naskocia patky, nechaj tak kym vyschne voda a upusti na tlak aky jazdis. skus jazdit a uvidis ci pomohlo. ak nie tak prejdi na bezduse
Jezus ten tlak mohla byt dnes pricina ako aj po ine razy. Bola trochu maksia - ale predna takze ak by bola prilis, hned by som fukal. Takto to vyzeralo este v pohode. To ostatne treba skusit. Vycistit by tiez nebolo odveci jazdim casto blato. A plaste nie su stare len spinave. Tie bezduse zatial neriesim. Su obdobia ked nemam defekt aj 3 mesiace a potom to pride. A to jazdim ine carbon killeri aj ked nie rychlo a niesom tazka vaha (75).
Mne sa tiez posuva na jednom kolese plast a tym padom aj dusa. Ale uz ma ten plast nejaky ten rok + nejazdim v nom velky tlak. Ale priebezne to checkujem a ked uz je ventil az prilis sikmo, tak koleso doma vyfucim, plast posuniem / zrovnam ventil, znovu nafukam velkou pumpou a zase na chvilu pokoj.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
robio: vsetko
a vážne máš pocit že to bude problém tých bŕz/ piestikov?
ja keď vidím čo dokážu stvárať ludia s dosť drahými bajkami čo sa domácich servisných úkonov týka tak sa vôbec nečudujem veciam ako prasknutý piest, ohnutý kotúč, neodvzdušnitelný avid atď....
1. Uplne najjednoduchsie je zvysit tlak v plasti, ale to asi nebude vitana uprava.
2. Zhodit plast a dobre vycistit a odmastit pätky plasta aj steny rafika zvnutra (tam kde sa o ne plast opiera).
3. Ak nestaci, tak naniest na pätky plasta a aj na kontaktnu plochu rafika (aspon na ten rafik urcite) tenku vrstvu chemoprenu (nechat zaschnut, neobuvat plast kym to lepi).
4. Kupit novy plast s vhodnou mäkkou pätkou, ktora bude lepsie priliehat na rafik. Stary uz ma mozno gumu na pätke stvrdnutu a preto neprilieha.
A princip je, ze sa plast prilepi?
vlastne zvysi trenie