katko dopraj tomu sedlu trochu silikonoveho oleja, ak ti na nom tak zalezi
Ja som dnes riesil vyhnuty prevodnik na pub biku. Zacalo mi zhadzovat retaz co mi predtym nerobilo. Na vine bol 44z Alu prevodnik, ktory som poriesil blickami. Akonahle ho zoderiem, tak sa vratim spat k oceli
Inak ja som vyriesil namotavanie novej retaze na maly prevodnik tak, ze som si zapol brzdu na saltri. Funguje to, aj ked spociatku trochu rapkalo. Menit ten prevodnik nechcem, lebo je ok, to len ta nova retaz sa musi trochu 'spracovat'.
Ked ti prevodnik v spodnej uvrati nepusti retaz, ale zachyti sa na nom a vezme ju zo sebou nahor. Nastastie brzdicka to poriesila, a to som si myslel ze mne je nanic, jazdim ju vypnutu
Zaujimavy pojazd dneska. Kamos do mna odzadu dva krat nabural. No darmo, stvorpiesty brzdia lepsie Prvy krat sa jeho bike zamotal do mojho a ako ma rozbehlo po naraze tak som ho asi 20m viezol. Pritom mi porobilo fajne oderky na rame az na kov. Pri druhej supe som mal ja oderky uz len na tele ale jeho vidla dostala zabrat viac. No a ako klinec programu prerezal plast cez stupel. Nestacil na to tmel. Minuli sme dve CO2 bombicky a nic. Tak som mu ta natlacil knot. Nafukal, dojazdil ale v krcme sfuklo. Bombicky dosli ale nastastie tam jeden miestny mal pumpu a domov dosiel na dusi. Ale nasmiali sme sa fest. Skoda ze zabudol popruh na kameru tak to mam zabrate len zo svojho pohladu. Neskor pridam video.
Dnes pri zjazde po lesnom chodníčku sa mi v kamenistom úseku ozvala s pod bajku poriadna rana. V domnení že rám schytal poriadnu šupu od odleteného kameňa som zanadával a pokračoval v jazde. Nechcel som si kaziť výjazd pohľadom na preliačeninu v ráme pretože rana to bola poriadna. Po príchode domov som prezrel celý rám a nič, až mi padol zrak na zadné koleso. Nakoniec to celkom dobre dopadlo.
No práve aj preto som si povedal že nakoniec to dopadlo celkom dobre. Ten špic mohol ešte čo to vyparatiť a okrem bajku som to mohol zrejme odniesť aj ja . Nabudúce budem múdrejší.
Ako sa mi toto mohlo stať???
Rear tyre Conti X-King made in china cca 1500-2000km...
Normálka, tieto performance sú celkom dobré plášte, ale bočnice nemajú moc v obľube ostré kamene... Oba moje sú dosekané ako keby som prešiel cez sandokana... na jednom mieste rez "skrz" som to podlepil, ďalej sa to netrhá a na tréningoch ich dojazdím. Keď ich zoderiem rozmýšľam nad protection verziou, len tá cena...
Kice špic nie je roxxor 12.. pri nahodnom strete s prehadzovackou sa maximalne ohned ten spic a bude ti to rapkat ako s rapkacom... vlstna skusenost...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som dnes riesil vyhnuty prevodnik na pub biku. Zacalo mi zhadzovat retaz co mi predtym nerobilo. Na vine bol 44z Alu prevodnik, ktory som poriesil blickami. Akonahle ho zoderiem, tak sa vratim spat k oceli
Tá ruka tam vyzerá ako odseknutá
Normálka, tieto performance sú celkom dobré plášte, ale bočnice nemajú moc v obľube ostré kamene... Oba moje sú dosekané ako keby som prešiel cez sandokana... na jednom mieste rez "skrz" som to podlepil, ďalej sa to netrhá a na tréningoch ich dojazdím. Keď ich zoderiem rozmýšľam nad protection verziou, len tá cena...