no len tento nemenovaný výrobca je tu pomerne často oproti ostatným xy výrobcom, rovnako aj v reklamáciach
je mi tých uživatelov ľuto ,keď si to nevedia urobiť a servisy sú plné zasekané...
podobne sa mi dt swiss xdckovy orech rozpadol na cannondale po cca 3000km. Pochybujem , ze v canyone rozoberaju naboje a pozeraju, ci ich dt swiss spravne namazal.
Vacsinou ludia co si kupia Liteville, Ibis alebo Transition vedia, preco si taketo znacky kupili a vedia si taketo vozitka udrzovat svojpomocne casto na velmi dobrej urovni. Co sa neda napisat o konzumentoch Canyonu, viz ako pisal Zihadlo, tuna v reklamaciach
Nemyslim. Ani majitelia Porsche, Lambo alebo Ferrari nie su oproti majitelom napr. Skodoviek majstri, co si vymenia olej doma. Skor to bude opat tym, ze Canyonov sa predalo o dost viac ako spomenutych znaciek a teda sa najde aj viac poruch a viac ludi co si ich nevedia (alebo nechcu) opravit doma. Ale ved OK, je to moj nazor, len trochu nechapem tu takmer radost ked sa tu objavi nieco negativne v suvislosti s Canyonom.
podobne sa mi dt swiss xdckovy orech rozpadol na cannondale po cca 3000km. Pochybujem , ze v canyone rozoberaju naboje a pozeraju, ci ich dt swiss spravne namazal.
No ja neviem ci sa rozpadol.Mne takto tiez kazeta vypadla z naboja aj s orechom,ale dal som naspät a normalne to funguje dalej.To je taka konstrukcia,ze sa to da vytiahnut podla mna.
Vytiahnut kazetu na orechu z kolesa ja povazujem vcelku za vyhodu /ak nahodou treba vymenit ratchet vo vnutri/ .. u DTSwiss je to normalne /kazeta stale na orechu drzi/. Asi aj tento naboj to tak ma .. ?
No ja neviem ci sa rozpadol.Mne takto tiez kazeta vypadla z naboja aj s orechom,ale dal som naspät a normalne to funguje dalej.To je taka konstrukcia,ze sa to da vytiahnut podla mna.
to co ma on, ano, da sa dat dole a teraz uz novy ratchet pravidelne sam servisujem (tiez davam dole kazetu aj s nabojom v celku) Ale co som mal povodne, mne sa rozpadol, vermi, ked som dal kazetu dole, a vybral koncovku, zacali mi vypadavat po celej miestnosti gulicky z loziska.
Ak stale neveris, ze sa to moze stat, tu mas ten orech. (bavili sa tu o tom aky je canyon nekvalitny a ale nekvalitne suciastky ma, tak som len spomenul, ze "skutocne" rozpadnuty orech moze byt aj na cannondale ?.
po trošku silnejšom páde som si pomaly poskladal bajk dokopy a stále nás mi zdalo, že mám krivo riaditka. kamoš sa bol povoziť q zhodnotil.to isté,fatbary ohnuté. človek má síce chvíľu,ale zlomená stehenna kosť by mrzela viac. tým pádom si asi odviedli svoju robotu a zdeformovali sa
Existuje firma (SK,CZ), ktora vie nalepit vibram podrazku aj na mtb tretru ? Jednu klsaicku som skusal, to nerobia. Ale musi sa to dat spravit, len ci to niekto vie/robi/ma skusenosti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je mi tých uživatelov ľuto ,keď si to nevedia urobiť a servisy sú plné zasekané...
to co ma on, ano, da sa dat dole a teraz uz novy ratchet pravidelne sam servisujem (tiez davam dole kazetu aj s nabojom v celku) Ale co som mal povodne, mne sa rozpadol, vermi, ked som dal kazetu dole, a vybral koncovku, zacali mi vypadavat po celej miestnosti gulicky z loziska.
Ak stale neveris, ze sa to moze stat, tu mas ten orech