Tie karbónové racing verzie nie sú moc polstrované, to je riadne tvrdé sedlo. Ja som mal taký model Aspide..malo to asi 140g, ale bez diery. Ale nie sú to sedlá pre mňa. Tak som kúpil racing verziu GND s dierou Supercomfort. Ale to je asi 210g.
Jazdil som karton Ritchey WCS.... Ale na detsky bajk som kupil toto lahucke a hadaj na akom bajku skoncilo... WCS je v pivnici.
Ani mäkké, ani tvrdé. Je super. Na kartone je natiahnuta umela koza.
Teraz ma napadlo, ze by som si mal jedno kupit do rezervy, ked zacnu na vsetko davat clo...
€ 23,10 31% Off | NEW EC90 Bicycle Saddle Bike Saddles Carbon Saddle Black 240-143mm / 116g Road Bike / Steel Saddle Rail Bicyle Cycling https://a.aliexpress.com/_dWFFh5q
To už je prasknuté nie? Neviem či by som na tom jazdil niečo iné ako zvážnice
Môj vyzerá ako centrovaný kladivom ale nikde nemám takéto fatálne zlyhanie materiálu.
kup novy do zalohy a tento pojazdi ci to vydrzi alebo nie otvorit ho neotvori, nema preco. jedine ze by praskol pri nipli. bezne sa v tychto miestach robia pri vyrobe dierky na odvod vody.
Kombinačkami a ani blickami to nikdy nepôjde. Sme na to moc slabý. Skúšali sme to na jednom enduro závode. Najlepšie je ho vyklepat z vnútra von. Na niečom mäkkom,drevo napr. My sme mali pri ruke len hraničný patník 😂😂😂 moje kombinačky a veľký kameň 😂😂😂 a chalan to nakoniec došiel a skončil celkovo prvý v kategórii 😉
Uz som tiez narovnal.Aj som som zabalil do handry.Ale teraz som proste daleko zapacil.Alebo malo handry,lebo je to dost presne a ostre.
Spravim ako pise Gusto0.
čakal som kto to začne,
len karton sedielko pod 150g na moju riť sa bude ťažko zhaňať, nemá miekto jedno v šuplíku?
A čo je tam zlomené, čo som slepý? Ja som si práve objednam toto. Po rokoch titanových verzii konečne karbon lyžiny. Čistá karbonová verzia bez polstrovania sa na cesťáku oplatila. Len to bol vždy bazár, teraz som musel kúpiť nové sedlo.
K tomu sa mi trhajú na typickom mieste tretry XC51 (že čo mám vo vnútri furt toľko bordeľu), XC701 nedostupné, tak som objednal XC901. A to som chcel len o stupeň vyšší model. Inak vydržali presne 3 roky, čakal som, že sa začnú trhať skôr.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ani mäkké, ani tvrdé. Je super. Na kartone je natiahnuta umela koza.
Teraz ma napadlo, ze by som si mal jedno kupit do rezervy, ked zacnu na vsetko davat clo...
€ 23,10 31% Off | NEW EC90 Bicycle Saddle Bike Saddles Carbon Saddle Black 240-143mm / 116g Road Bike / Steel Saddle Rail Bicyle Cycling
https://a.aliexpress.com/_dWFFh5q
len karton sedielko pod 150g na moju riť sa bude ťažko zhaňať, nemá miekto jedno v šuplíku?
Môj vyzerá ako centrovaný kladivom ale nikde nemám takéto fatálne zlyhanie materiálu.
Vezmi nový ráfik jednoznačne.
Spravim ako pise Gusto0.
A čo je tam zlomené, čo som slepý? Ja som si práve objednam toto. Po rokoch titanových verzii konečne karbon lyžiny. Čistá karbonová verzia bez polstrovania sa na cesťáku oplatila. Len to bol vždy bazár, teraz som musel kúpiť nové sedlo.
https://www.suncycle.sk/sk/produkt/sedlo-selle-italia-slr-kit-carbonio-s/3380
K tomu sa mi trhajú na typickom mieste tretry XC51 (že čo mám vo vnútri furt toľko bordeľu), XC701 nedostupné, tak som objednal XC901. A to som chcel len o stupeň vyšší model. Inak vydržali presne 3 roky, čakal som, že sa začnú trhať skôr.
Selle Italia SLR Boost Kit Carbonio S1 sedlo, 130 mm
291 €
MOC 323 €