lol, hedge fund manazeri z Wall Streetu zuria ked sa internet spoji a masovo skupuje akcie ktore Wall Street shortoval ...zrazu chce dokonca Wall Street regulovat trh
"On Wednesday, the Massachusetts state regulator, William Galvin, called on NYSE to suspend GameStop for 30 days to allow a cooling-off period. “This isn’t investing, this is gambling,” he told Reuters in an interview. “This is obviously contrived.” .... no jsem zvedavy, jestli stopnou na 30 dni obchodovani GME, kolik milenialu s nakupem na paku a vysokym urokem spacha sebevrazdu, az GME po 30 dnech spadne zase k nule "
"Takze kdyz manipuluji trhy MM je to v poradku, ale kdyz to udela banda retardu z wallstreetbets tak si na to musi posvitit SEC, got it."
Mi to pripomina BTC, ked sa pubertaci rozhodnu a skoncentruju cez socialne siete, nadobudaju relevantnu silu, bez logiky, bez fundamentu, proste len pocity... a politicke elity si s tym nevedia rady (zatial) - behavioralna ekonomia nadobuda na sile
"On Wednesday, the Massachusetts state regulator, William Galvin, called on NYSE to suspend GameStop for 30 days to allow a cooling-off period. “This isn’t investing, this is gambling,” he told Reuters in an interview. “This is obviously contrived.” .... no jsem zvedavy, jestli stopnou na 30 dni obchodovani GME, kolik milenialu s nakupem na paku a vysokym urokem spacha sebevrazdu, az GME po 30 dnech spadne zase k nule "
"Takze kdyz manipuluji trhy MM je to v poradku, ale kdyz to udela banda retardu z wallstreetbets tak si na to musi posvitit SEC, got it."
Mi to pripomina BTC, ked sa pubertaci rozhodnu a skoncentruju cez socialne siete, nadobudaju relevantnu silu, bez logiky, bez fundamentu, proste len pocity... a politicke elity si s tym nevedia rady (zatial) - behavioralna ekonomia nadobuda na sile
btc radsej nekomentujem... za gme short squeezom je genialna logika len tomu treba trochu rozumiet. ten myticky fundament je rovnaky ako ked sa wallstreet rozhodne manipulovat hodnotu firmy len sila je teraz na opacnej strane barikady.
zda sa, ze k tejto "vzbure plebsu" dopomohol aj velky shorter Citron Research svojim sebavedomim vyhlasenim po pumpe GME z 20 na 40 (dnes v premarkete dosiahli 500)
"Citron will livestream the 5 reasons GameStop buyers at these levels are the suckers at this poker game," the account tweeted earlier. "Stock back to $20 fast. We understand short interest better than you and will explain."
z toho videa je pekne jasne ze ti dvaja absolutne nepochopili o co pri celej tejto akcii islo.
Ludia to nezacali kupovat preto, aby na tom zarobili. Boli to drobne peniaze vyhodene na to, aby hedgeove fondy stratili miliony. A presne to sa im podarilo a preto Wall Street teraz peni a chce regulaciu.
Hedge funds and others that bet against GameStop have collectively lost more than $5bn, according to data analytics company S3.
foobar
Nebudem si to teraz v praci pustat znovu, ale myslim, ze presne o tom vo videu hovorili - ze ide o vzburu alebo vojnu retailu proti big boys hrajucim na short
z toho videa je pekne jasne ze ti dvaja absolutne nepochopili o co pri celej tejto akcii islo. Ludia to nezacali kupovat preto, aby na tom zarobili. Boli to drobne peniaze vyhodene na to, aby hedgeove fondy stratili miliony...
no mozno to nepochopili ti dvaja, mozno som to nepochopil ani ja, ale mozno to nepochopili ani pani z Goldman...
tu je graf, co sa deje s velkym mnozstvom bezcennych akcii, nie len tych sortovanych...
No zisk ma paradny, ale investoval 50 000x14.8947$ plus call opcia 500x 0.2$ ,co je tych 754 991$, ci?... zahadna je ta jeho trpezlivost nerealizovat zisk a cakat... To chce zelezne nervy...
Ak cena vyskoci na 350 a padne za chvilu na 250 a ty nespanikaris a drzis svoje pozicie,tak na to skutocne potrebujes velke "gule", osobne by som urcite veril,ze bublina uz splasla a aspon nejaky zisk zrealizujem...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"On Wednesday, the Massachusetts state regulator, William Galvin, called on NYSE to suspend GameStop for 30 days to allow a cooling-off period. “This isn’t investing, this is gambling,” he told Reuters in an interview. “This is obviously contrived.” .... no jsem zvedavy, jestli stopnou na 30 dni obchodovani GME, kolik milenialu s nakupem na paku a vysokym urokem spacha sebevrazdu, az GME po 30 dnech spadne zase k nule
heh
pozerám, že ten správnučký mediálny naratív je už na svete. Na vine sú rasisti a/alebo Trump!
(áno, WallStreet má celý woke liberálny establišment kúpený a zasunutý hlboko vo vačku)
Veľa aplikácií na investovanie prestalo "podporovať" GameStop akcie. Môžeš len predať ale nemôžeš kúpiť.
"On Wednesday, the Massachusetts state regulator, William Galvin, called on NYSE to suspend GameStop for 30 days to allow a cooling-off period. “This isn’t investing, this is gambling,” he told Reuters in an interview. “This is obviously contrived.” .... no jsem zvedavy, jestli stopnou na 30 dni obchodovani GME, kolik milenialu s nakupem na paku a vysokym urokem spacha sebevrazdu, az GME po 30 dnech spadne zase k nule
btc radsej nekomentujem... za gme short squeezom je genialna logika len tomu treba trochu rozumiet. ten myticky fundament je rovnaky ako ked sa wallstreet rozhodne manipulovat hodnotu firmy len sila je teraz na opacnej strane barikady.
https://markets.businessinsider.com/news/stocks/citron-research-livestream-gamestop-position-halted-twitter-hack-attempts-2021-1-1029993391
EDIT: v tomto videu je to pekne vysvetlene
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
z toho videa je pekne jasne ze ti dvaja absolutne nepochopili o co pri celej tejto akcii islo.
Ludia to nezacali kupovat preto, aby na tom zarobili. Boli to drobne peniaze vyhodene na to, aby hedgeove fondy stratili miliony. A presne to sa im podarilo a preto Wall Street teraz peni a chce regulaciu.
https://www.independent.co.uk/news/business/gamestop-share-price-reddit-hedge-fund-melvin-capital-b1793543.html
Nebudem si to teraz v praci pustat znovu, ale myslim, ze presne o tom vo videu hovorili - ze ide o vzburu alebo vojnu retailu proti big boys hrajucim na short
no mozno to nepochopili ti dvaja, mozno som to nepochopil ani ja, ale mozno to nepochopili ani pani z Goldman...
tu je graf, co sa deje s velkym mnozstvom bezcennych akcii, nie len tych sortovanych...
https://www.reddit.com/r/wallstreetbets/comments/l7opbs/explaing_how_we_won_yesterday_and_how_we_have_the/
skus si 5 minut prebrowsovat WSB, myslim ze tuto zahadu rozlustis
je to krasa, a drzim vsetkym zucastnenym palce, nech vydrzia este aspon mesiac