Je tu este niekto komu nebol v dectve dopriaty vlacik a ked si teraz pozrie toto http://alikante-modeltrain.blogspot.com/ tak by najradsej hnet sadol na vlak a siel sa na to pozriet na vlastne oci?
Ja som tiež dostal elektrický vláčik za mladi na Vianoce. Lenže to si skôr plnil sen môj otec a ani ma tie vláčiky nejak nechytili. Chvíľu som sa s ním bavil, ale prešlo ma to dosť rýchlo. Potom už ostal len zbalený niekde v skrini. Ale keď vidím ten Hamburg, je to bomba.
Mate pravdu, ten Hamburg je husty. Ale je to skor taka podivana pre verejnost. Modelova zeleznica sa da pouzit na mnoho veci. Niekomu sa paci, ze vlaciky si behaju sem a tam a niekto za tym hlada cosi viac. Snazi sa totiz napodobnit skutocnu prevadzku. Preto sa aj zostavi grafikon vlakovej dopravy a podla neho sa jazdi. Tak ci onak, modelova zeleznica ma zazracnu moc hadam na kazdeho.
Aj ja sa pochválim úlovkom . Som kedysi dostal na Vianoce alebo narodeniny. Akurát sa mi moc nechce hladať tak je tam len základ. Druhý rušen a vágony nájdem až keď bude na povale teplo
No za bolsevika bol v ba jeden taky modelarsky obchodik plny lietadiel a vlakov a farbiciek a neviem coho este...a za fakt dobre ceny.
Vyrabali to DDRóni.Boli dva typy jeden H0 a druhy mensi TT.Ja som mal tétéčko.Mam toho doma doslova pococot.Niekolko dobre uskladnenych krabic mojho detstva.
Tiez som mal TT-ečka všetky možné, od parných po moderné rušne a vagóny. A neovládala sa tam len rýchlosť vlaku ale aj výhybky na takej klávesnici a semafory...
TTcko aj quidoo obstastnoval.. dokonca si pamatam na zakladne ze som strelil jednu masinku a kupil si tu rohovu kapsu na bajk hehe ze Dema... vyhodny obchod jak hovado hehe.. ale bajkerska dusa sa nezapre...
btw ten Hamburg sa momentalne zaradil medzi moje buduce destinacie ... vyzera to masivne... v Sanghaji maju model celho mesta v jednom muzeu ale su tam len budovy... toto vyzera neskutocne smakovo...
Paradne to je v tom nemecku. Ja som za bolsevikov tiez mal TTcko, pamatam, vtedy masinka stala do 120kcs, a vagony stali najviac 45kcs rychlikove. mal som v izbe dosku s krajinkou 200x180cm. Ako padol rezim u nas aj v nemecku, ceny stupli, ja zostarol, a teraz vlacik caka doma u nasich na deti (syna), akurat v januari cakame dcerku.
Ale ked "vyda", tak u svokri na chalupe je povala, a nevie sa co s nou
Ja som sa tiež tešil, že keď budem mať deti, tak si konečne zaobstarám poriadnu železničku, nielen taký vláčik na kľúčik s ktorým som ja vyrastal. A mám dve dievky, z vláčikov nebolo ništ. Akurát tak som sa mohol hrať s Legom a stavať mestečká a školy, aby sa detičky mohli hrať. A namiesto vnuka je tu opäť dievča - mne to hranie sa s poriadnymi vláčikmi nebude dopriate. No čo, za dva-tri roky oprášim staré Lego a budeme opäť stavať mestečká...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Preco ta smutna tvar?
Ja chcem také
ináč kym som bol este na souž tak deticky sme trýznili aj na tomto
http://www.souztn.sk/galeria.php?id=10
http://www.souztn.sk/galeria.php?id=11
edit: mačiatko možeš potom chodiť pomáhať
Vyrabali to DDRóni.Boli dva typy jeden H0 a druhy mensi TT.Ja som mal tétéčko.Mam toho doma doslova pococot.Niekolko dobre uskladnenych krabic mojho detstva.
pred cca.6-8 rokmi stál 175sk
Boli tri, bol ešte menší, volal sa Piko.
No na taký obchodík na Palisádach si nepamätám. Kde to podľa teba bolo? Ja si pamätám len na
ten medzi Heydukovou a hotelom Kyjev.
btw ten Hamburg sa momentalne zaradil medzi moje buduce destinacie ... vyzera to masivne... v Sanghaji maju model celho mesta v jednom muzeu ale su tam len budovy... toto vyzera neskutocne smakovo...
Kto nema sergeja nevie co je vlak...
vcera som akurat hodinu a pol civel na model v hamburgu http://www.miniatur-wunderland.de/
kokos-5 rokov som tam zil a o tomto zazraku ani slovko nepocul
Ale ked "vyda", tak u svokri na chalupe je povala, a nevie sa co s nou
Piko bol/je výrobca... od TTčka menšie je tuším Nko (tých veľkostí je viac, H0 a TT sú len najčastejšie).