Chalani, skusal niekto z vas europort player ? Chcem si pozriet TdF a akosi robota nepusti a bez Bakalarovho komentara to nie je ono. Tak chcem vyskusat toto.
Len chcem vediet, ze ci je tam CZ komentar v tom, co vysielaju a ci sa daju potom pustit programy aj v inom case ako ich vysielaju.
pouziva niekto eurosport player a chromecast na telku?
vzdy mi to fungovalo dobre a teraz niektore programy idu zle
v zmlysle ze na mobile si zvolim CZ komentar a ide to po cesky, dam to castnut na Chromecast co mam pripojeny k telke a ide to po anglicky a vtedy uz neviem zmenit jazyk
ked stopnem cast tak to zas ide po cesky
urobilo mi to na Strade Bianche a teraz aj na Paris Nice
napr Tirreno ide cesky aj na Chromecaste
Nemusis si zalozit druhe konto, prihlas sa na ich webe, daj zrusit aktualne predplatne (nebnovovat ak mas zapnute obnovovanie) a zaplat si akciove. Presne tak som to urobil aj ja.
A to mi co pomoze? Ja som to chcel za akciovu cenu kupit ako predlzenie sucasneho subscription. Aktualne ked to zrusim pridem cca o cca 5 mesiaco ktore mam zaplatene uz. Nove predplatne zacne by bolo teda realne len na 7 mesiacov. Cenovo to vyjde teda uplne na rovnako. Kaslat na to.
A to mi co pomoze? Ja som to chcel za akciovu cenu kupit ako predlzenie sucasneho subscription. Aktualne ked to zrusim pridem cca o cca 5 mesiaco ktore mam zaplatene uz. Nove predplatne zacne by bolo teda realne len na 7 mesiacov. Cenovo to vyjde teda uplne na rovnako. Kaslat na to.
Ak si dnes zrusis tak tych 5 mesiacov normalne vyuzijes a az potom ti automaticky nabehne ten akciovy rok. Takze neprides o ani jeden den.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vzdy mi to fungovalo dobre a teraz niektore programy idu zle
v zmlysle ze na mobile si zvolim CZ komentar a ide to po cesky, dam to castnut na Chromecast co mam pripojeny k telke a ide to po anglicky a vtedy uz neviem zmenit jazyk
ked stopnem cast tak to zas ide po cesky
urobilo mi to na Strade Bianche a teraz aj na Paris Nice
napr Tirreno ide cesky aj na Chromecaste
https://zive.aktuality.sk/clanok/r4sycnf/eurosport-pred-olympiadou-rocne-predplatne-sluzby-eurosport-player-len-za-13-eur/
maval som vyrocie v februari ale potom to predlzili o par mesiacov koli pandemii a uz mi to nevychadza
Nemusis si zalozit druhe konto, prihlas sa na ich webe, daj zrusit aktualne predplatne (nebnovovat ak mas zapnute obnovovanie) a zaplat si akciove. Presne tak som to urobil aj ja.
Ak si dnes zrusis tak tych 5 mesiacov normalne vyuzijes a az potom ti automaticky nabehne ten akciovy rok. Takze neprides o ani jeden den.
Ta ponuka sa ukaze fakt az ked clovek klikne na zrusit predplatne 😁
Vďaka za info.