1. Fajcite alebo fajcili ste?
2. Kolko za den?
3. (to ma najviac zaujima) Pozorujete alebo pozorovali ste na sebe pokles kondicky, formy, pripadne ako sa to na vas prejavovalo?
Aby ste sa nehanbilli, zacnem ja. Zacal som fajcit asi pred 1,5rokom. Po kratkom case som zistil ze uz ani nedokazem vybehnut po schodoch bez toho aby som za nezadychal. A to som nefajcil moc - priemer tak dve denne (rozumej tak ze nie pravidelne). Teraz som to obmedzil len na chaty a vyjazdy do mesta, uz je to podstatne lepsie.
Diky moc za vase prispevky
johny - toto je okrem sportoveho aj hobby forum, cize sa tu schadzaju uplne normalni ludia, ktori si obcas nielen vypiju ale aj zafajcia
Keď som ešte fajčil, tak som sa v kopci oveľa menej zadýchal, ako teraz, keď nefajčím.
... prestal som fajčiť pred cca tridsiatimi rokmi.
Dnes uz nefajcim 1450dni..
Usetrnene peniaze, resp. nevyhodene na cigarety : 2697€
Nevyfajcenych cigariet : 17402
Cas ktory by som inak stravil fajcenim : 72 dni
12 denne je relativne slabe fajcenie..niekto da aj 40 denne. Netusim kde je priemer. Vacsina ludi co poznam dava krabicku denne.
este to kus rozvediem vzhladom na prvy prispevok v teme, konkretne kondicku. Tu mam lepsiu ako som mal 25 rocny..neda sa to porovnat, ten rozdiel je obrovsky .
Este so zabudol napisat, ze bike co mam teraz som si vlastne kupil ako darcek za to, ze som prestal fajcit.