vzhladom na to, ze posledne dni uz pomaly za tmy chodim do aj prichadzam z roboty. Rozhodol som sa trosku "produktivnesie" stravit cas a tak v som v poslednom case zacal stahovavat filmy, ktore som v detstve uplne hltal.
Verim tomu, ze je tu kopec z Vas, ktori tieto filmy pozerali na 100x prekopirovanych paskach na videu pozicanom od kamaratov s jednohlasnym polskym dabingom a mozno len tak z nostalgie by ste sa k nim radi vratili.
Toto su zatial tituly na ktore som si spomenul a stiahol a ak by Vas napadli nejake
dalsie pre Vas kultove filmy z detstva tak to sem pripiste.
takze tot moj zoznam
1.Rocky I-V
2.Terminator I-III
3. Predator
4.Robocop I,II
5. American NinjaI,II
6. Karate Kid
7. Indiana Jones
8. Blade Runner
9. Running Man
10. Commando
11. Police Academy
12. Alien I-III
13. Godfather
14. Goodfellas
15. Space Odyssey
mna este napadlo(a?) Fantagiro alebo ako sa to pisalo
to bola perla
a ešte som si spomenul na Pomstiteľa s píšťalou
http://www.csfd.cz/film/149232-mstitel- ... podle=data od našich bratov z KĽDR
To sa da kupit stale. Samostatne, alebo cela kolekcia.
na www.sme.sk
pripadne Curo Jimenez, alebo ako sa to pise...
A urcite cokolvek s Funes-om
teraz ma este napadlo aj Ano, pane ministre
Suhlasim skvele filmy cela seria , dalej mam rad skoro vsetky komedie s budom spencerom a terence hillom a filmy woodyho allena
ako dostat otecka do polepsovne
ako vytrhut velerybe stolicku
za trnkovym kerem
orlie pierko
medena veza
k2
zo serialov:
jezek v kleci
z novsich:
vertical limit
sedem rokov v tibete
cliffhanger
118 dni v zajati ladu
atd...
alebo potom
tora, tora
topgun
top secret
Sedem statočných
Winetou
Vtedy na západe
Na pravé poludnie
McKenovo zlato
Život a doba sudcu Roy Byna
Žrali sme aj vojnové filmy,v tej dobe nám podhadzované vtedajšou propagandou - wehrmacht boli dilinovia a ČA boli geroji
Vlčie diery /ČSSR/
Oslobodenie /ZSSR/
Stalingrad /ZSSR/
Nedokončená pieseň /ČSSR/
Na každom kilometri /Juhoslávia/
Kapitán Kloss /DDR/
Štyria tankisti a pes /PĽR/
Taká bola doba
Tak tak.
Inac zhanam film, ktory sa volal Vzbura strojov, je z 80 rokov a zlahla sa po nom zem. Keby niekto vedel anglicky nazov, ak bol teda iny ako Rise of the machines, bol by som rad. Nenasiel som o nom zatial nikde ani zmienku. Vsade je len Terminator 3:Vzbura strojov. Moc si nepamatam, ale islo tam o to, ze k zemi sa priblizila nejaka planeta ci co to bolo a vsetky stroje na zemi, auta, el.spotrebice.. dostali svoj rozum a zabijali ludi. Je to celkom sranda. Po ulici sa prehana krvava kosacka a tak
Kedysi na VHS som mal komediu, ktora sa volala "Turbo gumove clny", bola dabovana jednym hlasom a nazov je urcite vymysleny tym dabovacom
Inak nevie mi niekto poradit co to je za kapelka co to hra v pozadi,uz to zhanam dost dlho,no neviem sa k tomu dostat
Mechanický pomaranč
Plechový bubienok
Adéla ješte nevečeřela
Pacho, hybský zbojník
Oni žijú!
a serial Čierna zmija
2warzone: Black Box - Ride on Time --> www.youtube.com/watch?v=I2sjAnu_5ek