Takže sa tá "nuda" potvrdila aj na oficiálnych miestach aj keď sa s tým vôbec nestotožňujem ( veď aj minulý rok bol zo začiatku vecou jedného týmu Brown no nie?) http://www.f1.sk/clanok35773.htm
vždy to bude pre niekoho nuda,pre mňa to zatiaľ tiež neni,mňa to baví furt
akurát jediné čo ma teraz štve je ten systém bodovanie a "škaredé" formule....
milujem ľudí ktorý pozerajú takéto športy len kôli búračkam:D takýto ľudia mi dokážu tak zdvihnúť tlak, že mi je až smiešne, aký môžu tí ľudia byť.....
F1 bola pre naj, pretože bola najrýchlejšia a nakoľko reakcie ľudského tela a vedomia majú svoje hranice, tým pádom aj najnebezpečnejšia. To prekračovanie predpokladaných hraníc a možností bol ten správny adrenalín, ktorý nielen mňa lákal sledovať preteky F1.
Zvyšovanie bezpečnosti monopostov a tratí je správny krok, ale ak nebudú jazdci riskovať a budú ďalej jazdiť len údržbu, tak celá F1 nemá zmysel. Veď celá GP Bahrajnu bola ako cestná premávka, len sa tam nevyhadzovali smerovky, aj to nie preto, že na monopostoch nie sú, ale preto, že nebola príležitosť ich využiť
jediné čo ma teraz štve je ten systém bodovanie
Zmena systému bodovania sa mi zdá celkom pozitívna.
Ak budú dajme tomu 4 silné tímy, tak to, že je lepšie byť 2x tretí než 5x siedmy, by malo zaručiť vzájomné súboje nielen o pódium a posledné bodované miesto ale o každé bodované miesto.
Tak dnes bola konečne veľká cena na úrovni. Toľko predbiehacích manévrov nebolo hádam za celú minulú sezónu, bol aj dážď, rôzne stratégie, havárky, safety car, dramatický záver myslím že paráda, dúfam, že takých veľkých cien bude túto sezónu viac.
celkem zajímavé, mě nejvíc sklamalo že se ke konci prakticky nic nedělo, teda kromě té havárie, ale kvuli tomu F1 nesleduji, spíš je divné že Hemilton dokáže jezdit o 2s na kolo rychleji, ale jakmile dojel Alonsa prakticky nebyl schopný se za ním udržet a předjet ho
je to divné, přitom na začátku závodu bylo předjíždění dost.
kubad vystihol si to...zaujimave preteky ALE ... netreba kričať hop..! dobre to povedal aj Jensinho na tlačovke. prečo to bolo zaujimave? Australia je takmer vždy zaujimavá(nie je to Tilkedrom), už tradične pikošky po štarte v prvej a tretej zákrute, v prvom rade ale mokré podmienky v prvých kolách. premiešalo sa poradie a tým pádom sa "tí lepší" predierali štartovým roštom(hlavne LH).
akonáhle sa to ukludnilo cca. 5-10kôl pred koncom, ked už aj LH vyvesil bielu zástavu, išlo sa pokludne do cieľa.
a preto..v malajzii 5minutový monzúnik a bude to kukateľné, aj ked Sepang je jeden z tých lepších Tilkedromov
designovo - celkom podarene
ucelovo - perfektne ! predislo by sa zbytocnym zraneniam, vid. Massa - Hungaroring, ked ho trafila skrutka do prilby, co sa tyka bezpecnosti a pokrok o TRIEDU vyssie.
Žiadna skrutka ale trafila ho pružina. Inak ta kapotaz by zrýchlila monopost a FIA ho chce spomaliť a na druhej strane v prípade havárie sa pilot z monopostu určíte nedostane do 5 sekúnd.
To Ferrari je oproti RedBullu ako cigansky Zigulak... A to ani nehovorim, ze z RedBullu by sa aj dalo vystupit, kdezto z tamtoho nefunkcneho dizajnoveho pokusu ani nahodou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
akurát jediné čo ma teraz štve je ten systém bodovanie a "škaredé" formule....
F1 bola pre naj, pretože bola najrýchlejšia a nakoľko reakcie ľudského tela a vedomia majú svoje hranice, tým pádom aj najnebezpečnejšia. To prekračovanie predpokladaných hraníc a možností bol ten správny adrenalín, ktorý nielen mňa lákal sledovať preteky F1.
Zvyšovanie bezpečnosti monopostov a tratí je správny krok, ale ak nebudú jazdci riskovať a budú ďalej jazdiť len údržbu, tak celá F1 nemá zmysel. Veď celá GP Bahrajnu bola ako cestná premávka, len sa tam nevyhadzovali smerovky, aj to nie preto, že na monopostoch nie sú, ale preto, že nebola príležitosť ich využiť
Zmena systému bodovania sa mi zdá celkom pozitívna.
Ak budú dajme tomu 4 silné tímy, tak to, že je lepšie byť 2x tretí než 5x siedmy, by malo zaručiť vzájomné súboje nielen o pódium a posledné bodované miesto ale o každé bodované miesto.
toto by aj mna zaujmalo, lebo v praci sa mi pozerat nedalo
je to divné, přitom na začátku závodu bylo předjíždění dost.
akonáhle sa to ukludnilo cca. 5-10kôl pred koncom, ked už aj LH vyvesil bielu zástavu, išlo sa pokludne do cieľa.
a preto..v malajzii 5minutový monzúnik a bude to kukateľné, aj ked Sepang je jeden z tých lepších Tilkedromov
F1 a kokpit?
...mne sa celkom pozdáva
http://www.f1.sk/clanok43034-F1_s_krytym_kokpitom_Nemusi_to_vyzerat_zle.htm?utm_content=Neprehliadnite
ucelovo - perfektne ! predislo by sa zbytocnym zraneniam, vid. Massa - Hungaroring, ked ho trafila skrutka do prilby, co sa tyka bezpecnosti a pokrok o TRIEDU vyssie.