Jasné, je to na Pieskoch. Jezus, Piesky sú bývala banícka osada pri Španej Doline, je to síce len na skok od chodníka ale nikoho by nenapadlo, že v takom kopci bude cintorín.
To je žiaľ pravda, bežne zdravím či už žiletkárov aj mtbčkarov, no niektorí sa ani neunúvajú odzdraviť, ale najmä žiletkári pokiaľ idem na mtb mi prídu, nie všetci ale dosť často taký namyslení-mám pocit že sú to vyhradená skupina a zdravia sa len medzi sebou, ako keby mtb-čkárov mali za podradný druh no niektorí asi nezdravia nikoho, tak ako aj v bežnom živote. Asi je to v tejto dobe bežne a zbytočne sa nad tým vôbec zamýšľam.
Mne sa tiez parkrat stalo, ze som bol tiez na ziletke a iny ziletkar sa neunuval odzdravit. V lese mam pocit, ze ti ludia maju k sebe ako keby blizsie. Mne sa pacilo, ako tu kedysi niekto napisal: Pozdravit sa slusi, odzdravit sa musi.
No mne praveze ziletkari zdravia aj ked som na bajku. Stretol som raz partiu starsich panov v capickach a ti zdravili vsetci jeden po druhom.
Skor sa nezdravia mladi nafukanci na drahych bajkoch, teda aspon si myslia, ze maju drahe A tiez vacsinou prvy zdravim ja a niektori ani neodzdravia... Pesi turisti na ceste su tiez mumaci, keby nepozdravim tak ma nepozdravi nikto.
Ked chodim lyzovat do Rakuska, tam sa ludia pozdravia rano ked pridu do restiky na ranajky... Hold iny kraj, iny mrav.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
predpokladam po kazdom vyjazde, inak to fakt nema zmysel
Izzy68 jednoznacne, kazdu gulku z loziska treba vyumyvat a namazat
Izzy68 jednoznacne, kazdu gulku z loziska treba vyumyvat a namazat
ja si po výjazde umyjem len tie dve svoje a mám pokoj a ani ich nemažem
Piesky?
Skor sa nezdravia mladi nafukanci na drahych bajkoch, teda aspon si myslia, ze maju drahe
Ked chodim lyzovat do Rakuska, tam sa ludia pozdravia rano ked pridu do restiky na ranajky... Hold iny kraj, iny mrav.