Ako sme sa bavili, prosím pridávať hlavne fotky aby sa aj ostatní mohli pokochať našou faunou Hlúpe komenty a osočovanie voči ostatným, prípadne urážanie a urážlivé debaty o premnožených medveďoch si prosím nechajte do inej témy diky
Wow, mať takto odfotenú vlhu považujem takmer za zázrak Ja považujem za úspech, keď sa mi ju podarí zbadať v korune stormu 15 metrov nadomnou Jedinú fotku mám ešte zo svojich úplných začiatkov wildlife fotenia (2013), keď mojim cieľom bol (ako inak) rybárik, a ja som si pod sieť sadal k random potokom, kde by mohol byť. No a tam mi na halúzku na miesto rybárika sadla samička/mláďa vlhy. Fotené to bolo na Canon 40D a na Tamron 70-300, ktorý bol všetko, len nie ostrý
OkiGraphics citujem ta: Ja považujem za úspech, keď sa mi ju podarí zbadať v korune stormu 15 metrov nadomnou. No a toto je ten moj trik ja som bol naozaj cca 15m nad zemou v korunach stromov. Co ma ale mrzi, ze samec lietal dalej odo mna a nedal sa odfotit. Vcera som bol pozriet na tom mieste a pocul som dva pary, ale samozrejme lietali len v korunach vysokych stromov.
Neviete niekto čo je toto za druh kačky? Ospravedlňujem sa za nulovú kvalitu fotky, na mobil to bolo už dosť ďaleko a veľmi na rýchlo lebo sa mi schovali, takže som ich poriadne nestihol ani obzrieť, nie to ešte odfotiť. Bola menšia a o dosť tmavšia ako klasická kačka divá. V popredí dospelá + dve mladé. Nejaká chochlačka? Lokalita PN
pokracovanie k tomu srncovi, toto sa mi pdoarilo dalsie rano. moje zatial top fotky len poznamka, MTBIKER web degraduje kvalitu fotiek, originaly su este o poznanie lepsie jak tieto
Nemám také pekné fotky, ako ostatní, ale máme tu na sídlisku myslím celkom raritu - bieleho ďatla. Prvý krát som ho videl ešte niekedy pred rokom, len som ho nemal ako odfotiť, potom zas, ale to som ho odfotil iba mobilom, kde je sotva rozpoznateľný, až teraz sa mi ho podarilo dať trochu lepšie. Začal totiž chodiť aj s ďalšími minimálne troma(dá sa vidieť podľa odlišnej kresby) na krmítka, čo sme dali na okno pre sýkorky
Ostatných mám zatiaľ iba cez žalúzie, keď sa podarí niečo lepšie, tak to tu zverejním.
Zopár fotiek ropúch obyčajných v amplexe a skokanov hnedých. Akurát je čas migrácie obojživelníkov a tak z času na čas vypomáham poprenášať žaby cez frekventovanú cestu k biotopom kde sa bezpečne môžu pomojkať a rozmnožiť.
Vcera som vyvesil krmitko a necakal som, ze pridu hned na druhy den. Akurat prichadzala burka, takze nebolo dobre svetlo ale mozno prisli prave preto, ze uz nebolo tak teplo. A kym som ich fotil, tak sa mi ozval nad hlavou datel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ostatných mám zatiaľ iba cez žalúzie, keď sa podarí niečo lepšie, tak to tu zverejním.