Tu sa neda nespomenut muza, mytus, legendu.
Banksy.
To co zacal je nadcasove a nepozna hranice, aj ked je pre mnohych uz len predajny artikel.
Podla mna robil dobre to co robil a tych ludi co inspiroval...
Pre predstavu co zacal.
keby tebe jeiko pomaľoval auto, možno by jeho hodnota stúpla 10x, aj keby sa ti to nepáčilo
ak sa vám graffiti nepáčia, tak túto tému ignorujte. či máte pocit, že tieto moralistické zvratky odradia nejakého fóristu, aby išiel posprejovať nejaký vozeň, alebo stenu?
to tu má vyzerať ako v ebikových témach, kde je väčšina príspevkoch o tom, že na ebiku majú jazdiť len starí a invalidi?
mne sa mnohe graffiti pacia ale to nic nemeni na tom, ze v drvivej vacsine pripadov ide o primitivny vandalizmus a bolo by fajn keby autori znasali vsetky napachane skody
Keďže som sa dosť dlho venoval aktívne maľovaniu tak sa vyjadrím. Vandalizmus to je, ale aj pomaľovaný vlak je funkčný, sadneš a ideš nie? To že je grafický upravený jeho exteriér neovplyvňuje jeho služby. Myslím že každý z nás už videl pomaľovaný vlak, ktorý bol krajší ako čistý. Je pravda že sú graffiti za ktoré by som aj ja lámal ruky, ale to už je na jedincovi či zváži svoje zručnosti a odváži sa to dať do trafficu (to je keď vám vlak jazdí medzi mestami).
to si robíš srandu? takže podľa teba je v poriadku ničiť cudzí majetok? je v poriadku že napr železnice namiesto investovania do iných vecí míňajú kvôli pár debilkom peniaze na čistenie a prelakovanie vozňov? keď ti v noci prídem pomalovať auto a barák tak to bude OK, lebo podľa mňa bude vyzerať lepšie ako pred tým?
graffiti mi nevadia ak sú na miestach kde je to povolené a je to naozaj umenie, pričom 99% graffitov okolo umenia ani nechodilo
pa_vole, aj ked ti trocha oklepem kaldivom karoseriu na aute tak auto ostane funkcne. A to ci je to krajsie ako povodne nechaj na vlastnika. Ak on chce mat cisty, tak mu ho taky nechaj. Ak chce mat pomalovany, mozno ta samvyhlada a este ti za to pomalovanie moznao aj zaplati.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.insideedition.com/headlines/15350-street-artist-painted-a-road-runner-tunnel-on-a-wall-someone-tried-to-drive-through
Banksy.
To co zacal je nadcasove a nepozna hranice, aj ked je pre mnohych uz len predajny artikel.
Podla mna robil dobre to co robil a tych ludi co inspiroval...
Pre predstavu co zacal.
4x rage
ak sa vám graffiti nepáčia, tak túto tému ignorujte. či máte pocit, že tieto moralistické zvratky odradia nejakého fóristu, aby išiel posprejovať nejaký vozeň, alebo stenu?
to tu má vyzerať ako v ebikových témach, kde je väčšina príspevkoch o tom, že na ebiku majú jazdiť len starí a invalidi?
graffiti mi nevadia ak sú na miestach kde je to povolené a je to naozaj umenie, pričom 99% graffitov okolo umenia ani nechodilo