Ste tu? Jazdci co neberu mountain biking prilis vazne, Co nepocitaju gramy, waty, nenahanju KOMy v zjazdoch, ani nepretekaju hore ci dolu kopcom. Chodia jazdit pre zabavu, pre cistu radost zo svojich schopnosti a vitaju extra vyzvu na hardtail biku. Jazdci co nepotrebuju posh bike na to, aby sa zabavili a uz vobec nepotrebuju celopero, aby si uzili perfektny den na singloch. Mate chut na spolocny vyjazd, alebo sa len spoznat a prehodit nieco o jazdeni na hardtailoch?
Kenai , Sorry, rano som to cerstvo zobudeny otvoril a pri tolkych spomenutych entitach som to povazoval za spam a nahlasil to. A pritom je to inak. Ospravedlňujem sa. Drzim palce!
Nebolo by lepšie dohodnúť stretnutie niekde bližšie ako v BA? Niekde viac v strede, aby to mali aj bajkeri z východu bližšie. Alebo potom zorganizovať viac stretnutí. Na západe, v strede a na východe.
Som z druheho konca republiky a do BA nechodim. Ak by sa nieco konalo aj va vychode, rad sa zucastnim, aj ked teraz uz jazdim na full-e. HT-cko je ale stale pripravene.
Do buducna by som chel aby sa lokality stretnuti obmienali a pripadne aby sa toho vzdy ujal niekto lokalny a povodil cezpolnych po svojich trailoch. Cize mozno sa dockas aj vyjazdu na vychode, sleduj vlakno a uvidis.
Ejha, zapadá do tohto projektu aj to, že som ho práve prebudoval na fullhard?
Pali +All:
Rigid je OK ak si na to veris. Dobry jazdec na rigid asi bude schopny prejst narocnejsie veci ako neschopak na full. Ale zase nechem aby si sa trapil na tych trailoch. Pridi kludne cim skor na prve vyjazdy tam sa aj tak ukaze ako sme na tom co sa njslabsieho clanku tyka a co sa bude dat jazdit a co nie. Uvidime, mozno zapadnes ze si nikto ani nevsimne ze nemas odpruzenu vidlu.
Fíha, no na bajku mi pribudol motor......tak nwm či budem akceptovaný.
Prepac, motor fakt nie. Neber ma v zlom nic proti elektrickam, ale princip tu ma byt, ze chceme mat podobne tempo preferovat podobny teren jazdit podobne bicykle. Ebike je dost ina kategoria asi by to ani pre teba nebolo moc zabavne. Ked ches, nejaky stary HT urcite niekde zozenies za par Eur pripadne pozicaj od kamarata.
....Len zasa asi nieje HT ako HT... Napríklad ja by som môj zaradil niekam (trail/enduro) A sám netuším,že ako by mal taký výjazd vyzerať. Lebo keď postavíte nejakého blázna na trail ocelaku,čo si to dáva rad radom (nájde sa ich dosť už len v Lozorne) a nejakého XC maniaka čo má oholené nohy a 80mm vidlu,aby neskončila spoločná reč pri IPE na BK. Ale určite by som sa išiel previezť a popozerať kto má aku raketu 😜
Ano, uvedomujem si to. Nechcel som tuto vec podrobne rozoberat, kym nebude jasne aka partia sa vlastne zide a kolko nas bude. Trocha to naznacil prispevok zacinajuci vlakno, ale ked si to uz nacal.
Ma to byt trail jazdenie. Samozrejme aj XC sa da jazdit po trailoch, ale myslienka nie je v merani casu a priemerky, ale skor v hrani sa na traili, zlepsovani techniky nie kondicky. Nema to byt vela km ale vela zazitrkov.
A ako do toho zpada 8kg XC raketa a 15kg ocle HT so 160mm zdvihom vidle ? Podla, mna je jedno na com sedis pokial to tebe samemu nevadi. Ak niekto bude chciet na XC HT jazdit singlace, zastavoat pri ficurach, ucit sa trail technike jazdy, pripadne skakat.... tak preco nie.
Ale urcitre to nobude pre niekoho co ked ma priemer pod 15km/h a neurobi 50km sa citi okradnuty. Ten sa tu asi nezabavi bez ohladu na bike.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Myšlienka dobrá ☺️
13hod mi veľmi nevyhovuje, ale nevylučujem, že sa niekedy nepridám ☺️.
Do buducna by som chel aby sa lokality stretnuti obmienali a pripadne aby sa toho vzdy ujal niekto lokalny a povodil cezpolnych po svojich trailoch. Cize mozno sa dockas aj vyjazdu na vychode, sleduj vlakno a uvidis.
Pali +All:
Rigid je OK ak si na to veris. Dobry jazdec na rigid asi bude schopny prejst narocnejsie veci ako neschopak na full. Ale zase nechem aby si sa trapil na tych trailoch. Pridi kludne cim skor na prve vyjazdy tam sa aj tak ukaze ako sme na tom co sa njslabsieho clanku tyka a co sa bude dat jazdit a co nie. Uvidime, mozno zapadnes ze si nikto ani nevsimne ze nemas odpruzenu vidlu.
Prepac, motor fakt nie. Neber ma v zlom nic proti elektrickam, ale princip tu ma byt, ze chceme mat podobne tempo preferovat podobny teren jazdit podobne bicykle. Ebike je dost ina kategoria asi by to ani pre teba nebolo moc zabavne. Ked ches, nejaky stary HT urcite niekde zozenies za par Eur pripadne pozicaj od kamarata.
edit: A to iste aj Matejko39
To iste ako som pisal MailoKE. Sleduj vlakno....
Ano, uvedomujem si to. Nechcel som tuto vec podrobne rozoberat, kym nebude jasne aka partia sa vlastne zide a kolko nas bude. Trocha to naznacil prispevok zacinajuci vlakno, ale ked si to uz nacal.
Ma to byt trail jazdenie. Samozrejme aj XC sa da jazdit po trailoch, ale myslienka nie je v merani casu a priemerky, ale skor v hrani sa na traili, zlepsovani techniky nie kondicky. Nema to byt vela km ale vela zazitrkov.
A ako do toho zpada 8kg XC raketa a 15kg ocle HT so 160mm zdvihom vidle ? Podla, mna je jedno na com sedis pokial to tebe samemu nevadi. Ak niekto bude chciet na XC HT jazdit singlace, zastavoat pri ficurach, ucit sa trail technike jazdy, pripadne skakat.... tak preco nie.
Ale urcitre to nobude pre niekoho co ked ma priemer pod 15km/h a neurobi 50km sa citi okradnuty. Ten sa tu asi nezabavi bez ohladu na bike.