Týmto apelujem na ľudí ktorí prevzali inkriminované HEHE za svoje aby sa vrátili do starých koľají a začali si opäť písať obvyklé tínedžerské skratky a animované smajlíky. Za porozumenie vopreď ďakujem. hehe
Uvediem aj zopár príkladov: 1. TMAX /Tomu to ale povolujem. hehe/ Uz som to dnes tusim pisal svejk-ovi, je to o prioritach, hehe (sorry Turbi, hehe).
2. BUKO /Tomu to tiež odpustíme/ Bilancia skody je urvata patka a zlomene jedno plastove kolecko v saltri. nikto uceny z neba nespadol tak aj ja sa z toho dufam poucim a ti mudrejsi nech sa poucia na mojej chybe, hehe
3. M@NIKA /túto nepoznám tak neviem či odpustím/ hehe tak to mas pravdu, toto je idealne, no ale co ak manzelka by sa chcela aj sama prejst, tak by jej asi mal kupit nejaky bajk?? ako svadobny darcek
4. TRIKI hehe len my starneme.
5. STEJU hehe tak jeden den tu niesom (skola a bike) a ako sa pekne rozrastla tema.. DI2F4Y ano presne tak, na XC chrtenie, dakujem za + a - , presne to som potreboval vediet
6. DIZI Trasy v okoli Žiaru pri LM si najazdievam teraz ak by si mal zaujem tak by sa ich tam par naslo hehe.
7. MUFFIN hehe, pekna tema, v tom case som tiez este nefotil, no nasiel som predsalen dve fotky z DH pretekov v Kysaku v nejakom ´95-tom
PS:tie modre chranice na kolenach si nevsimajte
8. STAX hehe toto by si mal povedat ludom ktori 3 hodiny cistili okolie otacajuceho sa kolotocu po zgrcanom borcovi v USA
9. GARY FISHER hehe to by som chcel vidiet...zapas polo vs. diviak
atď....
Keď Vás niekto konkrétny serie kludne sa tu vyžalujte. hehe
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Ale lagonda, s tymi troma bodkami na konci vety si teda poriadne prestrelil (az sa mi zdvihla frekvencia slapania). Esteze ja nepouzivam tri bodky, ale trojbodku a na nu si teda na fore vyhradzujem pravo... A za tuto Tvoju drzost ponukam licencovane pouzivanie dalsieho charakteristickeho prvku pisomnej komunikacie, ktore som sice povodne priradoval ako charakteristicku crtu Tebe, ale dobre casy tymto pre Teba u mna skoncili. Licencia na fň fň je k dispozicii najvyssej ponuke obcerstvenia pre zucastnenych na decembrovom vyrocnom stretku v Kristianovi (ano, uz to bude rok co sa niektori pozname aj osobne).
..abys nebol zavretý do klétky s priškripnutým chvostem mačáku...
Jezus máš pravdu. Baby to už nie je to čo bývalo. Samá provokatérka, bitkárka, špekulantka a hlavne /až sa to bojím vysloviť/ Emancipácia a nebezpečná rodová rovnosť mixnutá s feminizmom. Ach škoda rečí. Je najvyšší čas zrušiť všetky ženské organizácie bo nám to už tak prerastá cez hlavu že onedlho /pokračujú Lagondove tri bodky/. hehe Asi by poniektoré potrebovali porádne bukkaké aby im to trošku prečistilo mozgy. hehe No čo sem chcel to sem si povedal, čakám na ďalšie útoky. Veď bez nich by smutno bolo. hehe
Tiež by ma bohovsky srdilo, keby sa tu rozmohlo pouzivanie otvorenych viet (novy gramaticky tvar "Lagondov tvar"), zvyraznenych na konci troma bodkami, tak ako to pouzivam ja a na co si tu narokujem autorske prava ...
tak to ani omylom. pouzivam az prilis casto...
Je pravda, ze v sucasnosti sa rozmaha emancipacia a feminizmus, zeny su si vedome, ze dokazu robit to co muzi a mozno aj lepsie (nie je to moj osobny nazor, len citujem
Jezus máš pravdu. Baby to už nie je to čo bývalo. Samá provokatérka, bitkárka, špekulantka a hlavne /až sa to bojím vysloviť/ Emancipácia a nebezpečná rodová rovnosť mixnutá s feminizmom. Ach škoda rečí. Je najvyšší čas zrušiť všetky ženské organizácie bo nám to už tak prerastá cez hlavu že onedlho /pokračujú Lagondove tri bodky/. hehe Asi by poniektoré potrebovali porádne bukkaké aby im to trošku prečistilo mozgy. hehe No čo sem chcel to sem si povedal, čakám na ďalšie útoky. Veď bez nich by smutno bolo. hehe
Ako sorry Turbi ale na toto mi vychadzaju tak tri varianty:
1.bud nevies zbalit zenu a si z toho zufaly
2.Zenu mas ale si tak pod papucou ze sa tu odbavujes
3.alebo si jednoducho gay co dufam nie
nechcem ist s tebou do konfliktu je to tvoj nazor ale mam pocit ze vidis veci bud je to cierne - biele dobre- zle
ja ti dam vino a veceru ruce pryc od moniky na to mam vyhradne pravo ja.
Prikláňam sa na Turbiho stranu:)
Veď aj tá Tvoja mi už písala ss že dobrú nocku mi praje a tak. hehe
Tak sa odosobni a budúci rok si ju ešte za ženu neber. hehe
zmen si nick na playboy alebo nieco take.Inak Monika nie az tak hasteriva jak sa ti zda.niekedy dokaze aj mna riadne vytocit ale je to dievca ktore nema problem ist s tebou na turu na biku zablatit sa prejst 50 km v dazdi atd.a podalsie ak niekam ideme netreba na nu dlho cakat ako na nejeka ine ktore riesa takmer vsetko od oblecenia vyzoru atd.
Densne baby zaujimaju ine veci tak som rad ze Monika je taka ake je aj do koca aj do voza.
Popis uz nejake situcaie aj ja popisem z mojej minulosti nech sa tato teme pekne zvhrne a Marecej to bude moct zamknut
Mladosť pochabosť, všetci sme tým prešli ale až časom sa dá uvedomiť čo to v reáli znamenalo. hehe
o tom bolo vsetko povedane ako tu uz niekto pisal jediny zmyslplny prispevok tu mal Marecej s tym bukake