Týmto apelujem na ľudí ktorí prevzali inkriminované HEHE za svoje aby sa vrátili do starých koľají a začali si opäť písať obvyklé tínedžerské skratky a animované smajlíky. Za porozumenie vopreď ďakujem. hehe
Uvediem aj zopár príkladov: 1. TMAX /Tomu to ale povolujem. hehe/ Uz som to dnes tusim pisal svejk-ovi, je to o prioritach, hehe (sorry Turbi, hehe).
2. BUKO /Tomu to tiež odpustíme/ Bilancia skody je urvata patka a zlomene jedno plastove kolecko v saltri. nikto uceny z neba nespadol tak aj ja sa z toho dufam poucim a ti mudrejsi nech sa poucia na mojej chybe, hehe
3. M@NIKA /túto nepoznám tak neviem či odpustím/ hehe tak to mas pravdu, toto je idealne, no ale co ak manzelka by sa chcela aj sama prejst, tak by jej asi mal kupit nejaky bajk?? ako svadobny darcek
4. TRIKI hehe len my starneme.
5. STEJU hehe tak jeden den tu niesom (skola a bike) a ako sa pekne rozrastla tema.. DI2F4Y ano presne tak, na XC chrtenie, dakujem za + a - , presne to som potreboval vediet
6. DIZI Trasy v okoli Žiaru pri LM si najazdievam teraz ak by si mal zaujem tak by sa ich tam par naslo hehe.
7. MUFFIN hehe, pekna tema, v tom case som tiez este nefotil, no nasiel som predsalen dve fotky z DH pretekov v Kysaku v nejakom ´95-tom
PS:tie modre chranice na kolenach si nevsimajte
8. STAX hehe toto by si mal povedat ludom ktori 3 hodiny cistili okolie otacajuceho sa kolotocu po zgrcanom borcovi v USA
9. GARY FISHER hehe to by som chcel vidiet...zapas polo vs. diviak
atď....
Keď Vás niekto konkrétny serie kludne sa tu vyžalujte. hehe
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
asi na juhovychode slovenska sa vnima humor trochu inak-ja vlastne tiez nerozumiem napr.anglickemu humoru...ale tomu turbiho aj hej..hehe
ved kto pozna turbiho vie,ze on by ani muchu neurazil...hehe...toboz provokoval...hehe
teraz asi provokujem ja...
MLOK Lidičky tenhle rámik s tímhletím tlmičem má příliš velkou kompresy útlumu je to na nic, hodím Vám sem gŕaf.
***** dobre vystihnute
Badám, že hehe začína byť opäť zneužívané nekompetentnými osobami a intenzívne používané v bežnej písomnej forme u jedincov ktorí nedostali oprávnenie. Dôrazne upozorňujem na tento fakt z dôvodu zvráteného stavu na fóre a žiadam o zmenu formy u jedincov ktorých sa to týka. hehe
Za porozumenie vopred ďakujem.
a ti, co maju menej prispevkov, ale vlastnia dve meridy by nemohli?
1. ARcue a podobne zdatní jedinci- žiadne naháňanie príspevkov!
2. Žiadne úľavy za zásluhy! Ani podľa počtu príspevkov ani za vlastnenie Meridy! /Jediné výnimky sú pre týchto: kto vlastní hrdzavú Konu v rozklade-Jezus, toho čo rád predáva fény-Rasťo, ten čo musí stále počúvať o deštrukcii Šmolke-Mačka. Mačku poprosím o strpenie a rozvahu pri používaní tlačítka Delete. To je zatiaľ všetko čo som chcel napísať. S úctivým pozdravom hehe
sak ty nemas hehe patentovane a ani nijak inak ochranene proti zneuzitiu a co je viac nenajdes zakon v zbierke zakonov ktory by vravel ze si to prave ty to moze ako jediny pouzivat hehe...
myslim ze si mozes ist tak akurat piskat hehe
Turbi: nemohol by som prípadne aj ja dostať nejakú výnimku? Sľubujem, že ju nevyužijem.
Mačka Tuším lehce úradovala. hehe
Kedy bude mať sakroš poskladaného toho hrdzavého koňa?