Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
BG sa mi tu niekde váľa
Diablo má od RPG jednu zásadnú deviáciu - v podstate nehráš príbeh... rolu... len v náhodne generovaných labyrintoch vytĺkaš obludy. A jediné o čo sa hrá je stále dookola nový gear na lepšie vykosťovanie silnejších oblúd. Sám v tej hre neovplyvníš nič. V BG ságe alebo Falloute svet reaguje na tvoje činy. Aj keď to stále nie je ako so živým DMom.
V D&D pri dobrom vedení hry sa po získaní lepšej zbrane od radosti počuráš na stoličku. Nevraviac o tom, že v AD&D si po každom +bode do vlastností týždeň oslavoval, a prvých 5 levelov ťa sakra bolelo!
inak existujú aj možnosti riešenia tohoto problému typu OpenRPG alebo Builder Kit v NWN, ale spolu niekde pri stole je to o niečom úplne inom - skús za 10 s zimprovizovať v builderi niečo s čím ti hráči prídu a je to dobrý nápad...
Kto nahrá viac??
ale ako vždy robí sa dobrovoľnícky český preklad (www.d20.cz)
ED:opravene zbrane
btw inak prvá RPG ktorú hrajem .... a dá sa to hrať aj po nete, väčšinou s kamošom hrajem a prechádzame to spolu...
Pôjdem to znova prejsť..je tam úžasné vžitie do cítenia postavy a úžasný /i keď trochu priamočiary/ ale nápaditý a zvratový príbeh. A tá bizardnosť univerzia,kde nič nie je zadarmo a nádherné grafické 2D-3D spracovanie,už mládež asi neocení. I pamätám, že i slzy som uronil pri nej:oops: To sa nehrá,to sa žije
Po dohre Fallout 3 značné sklamanie..po príbehovej stránke a veďlajších questoch.
Skúsim ako čitateľ Lord of the Ring´s: Conguest, ale mám obavy,že to nebude moc "pribehove".
Takú zábavu pri autách som ešte nezažil
Neviem o čo tam presne ide, ale asi hlave o to, aby sa z auta nestal hneď vrak
// ešte tam je aj moja obľúbená hudba v menu - Guns N' Roses a konkrétne pesnička Paradise City, tak ako sa volá to mesto v hre
Tiberian Sun bola moja prva hra na prvom PC, vtedy pre mna nieco uzasne.