Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
/a teraz OT od dirtu. Neviete náhodou niekto kde sa dajú zohnate zberatelské/limitované edicie stalkera? na slovensku to asi uz ziadny obchod nemá. dakujem
//ed. a jedna novinka ktoru sa zachytil až teraz, pokračovanie metra
Pekná rúbačka, ale dlhý vývoj na tom zanechal výrazné stopy.
zatial jediné čo som našiel je diel SoCh : http://www.amazon.co.uk/S-T-L-K-R-Shadow-Chernobyl/dp/B000MQ7LHW ale mal by som skôr zaujem o CZ verziu aj s románom pikniuk u ceesty ktory býval pribalený.
Potom som začal hrať Clear Sky, no ten sa mi už nezdal taký dobrý ako SoC. Tá atmosféra už nebola to čo bývalo, ani ma to poriadne nebavilo. Bol som sklamaný aj...
Call of Pripyat, tak k tomu sa nemôžem vyjadriť, lebo som neskúšal ešte vzhľadom na moju grafickú kartu, ktorá už plakala pri SoC
Ale verím, že Call of Pripyať si ešte určite zahrám
A čo by som bol za Stalkera, keby som nevidel film Stalker (1979) a nečítal knihu Stalker (pôvodne sa volala Piknik u cesty). Odporúčam tieto diela, kto má rád klasické sci-fi. To je niečo fantastické, úžasné, toto ruské sci-fi od bratov Strugačkovcoch. A film, hmm ten bol ja ani neviem. Neviem to opísať ani. Po zhliadnutí filmu som si povedal, že čo som to ku*va videl?!
a day of defeat, kazdy den aspon jeden kill musi byt
Tak snáď sa naozaj na budúci rok dočkáme.
Tak snáď sa naozaj na budúci rok dočkáme.
Len dúfam, že to nebude blbosť ako Alien vs Predator 3 - to nebolo bohviečo...