USA vedeli vopred o izraelskom údere na lídrov Hamasu v Katare. Tel Aviv ním reagoval na pondelkový útok v Jeruzaleme, pri ktorom zomrelo šesť ľudí. Prihlásilo sa k nemu ozbrojené krídlo teroristického hnutia.
„Boli sme informovaní vopred,“ povedal anonymne americký predstaviteľ pre agentúru AFP. USA sú kľúčovým spojencom Kataru a na jeho území majú veľkú vojenskú základňu.
no ty sa určite nezabávaš,ale ja určite áno.ty fňukáš doma do tej plastelínskej handry,že ti naši židovskí bratia poslali k alahovi tvojich súdruhov...a poviem ti,že to ešte neskončilo.A hlavne nech sa Turek velmi dobre pozerá...
Palestinsku vlajku nemam a zidovskeho brata tiez nie, takze fakt neviem o com stale tocis, Izrael sa podkopava sam a obavam sa, ze to pre neho z dlhodobeho hladiska nedopadne dobre a ty tomu este fandis, co dodat…
mne sa žiadne žalúdok nedvíha.katar,irán sú to všetko darebácke režimy ktoré sú ochotné zobchodovať aj vojnu.kataru nič nebránilo týchto manažérov hamasu vydať z krajiny a umyť si ruky.Môžu sa ešte nejaký čas skrývať,ale aj tak ich mosad dostane ako každého.
svet v tom ma jasno, vcerajsie hlasovanie o implementacii dvojstatneho riesenia, proti- Izrael, Madarsko, USA, Argentina, Paraguaj, Mikronesia, Palau, Nauru, Tonga, Papua Nova Guinea, spolocnost ako lusk 🤌
osn je už dávno k ničomu. taká rada pre ludské práva osn to je výkvet ...kuba,pakistan,saudi,rusko,čína,uzbekistan...
a to sa nebudeme mirečku asi baviť zase o tom ako slávna unrwa v gaze bola plná učitelov a sociálnych pracovnikov z hamasu.
osn trteba rozpustiť bez náhrady.
to valne zhrozmazdenie je dobra kolotocaren,uz hned prva veta,HAMAS zlozi zbrane,a o 2hodiny vyda HAMAS vyhlasenie,ze ziadne zbrane nezlozia a nevzdaju sa ..... hahahaha .... co si HAMAS navaril,nech si to aj cele zozerie. Tak my im tam posielame € na potrubia pre kanalizacie,rovno aj potrubia a oni z toho vyrabaju rakety,ktore maju zabijat. Osrat take spolocenstvo,a dufam,ze to tam zidia cele zrovnaju so zemou a tych smradlavych ciganov,nech si vezmu ostatne arabasske krajiny. Vlastne pardon, Egypt ich nechce ani nikto iny.
teraz trosku fact-checkingu, nie kvoli tebe trikinko, ty to mas samozrejme na haku a vystacis si PR oddelenim Bibiho
rada pre ludske prava OSN ma 47 clenov, voli ich valne zhromazdenie, mandat trva 3 roky a z krajin, ktore si vymenoval, tam su uz iba Cina a Kuba, mandat im konci v 2026, takze si v tomto trochu mimo
UNRWA ma cez 30 tisic zamestnancov a spolupracovnikov, vzhladom k povahe prace, je drviva vacsina Palestinacanov v uteceneckych taboroch, komisia ukoncila pracovny pomer s deviatimi (cislom 9), pre podozrenia, priame dokazy nenasli, z toho masivneho PR Izraelskeho utoku a obvineni, podporovaneho desiatkami falosnych uctov na socialnych sietach, sa nepotvrdilo v podstate nic, cize zasa si mimo
ty si asi jediny clovek na tomto fore,co tu pohonieva nad teroristickou ciganskou luzou. Bol si niekedy v zivote v Gaze,ze ako to tam vyzera za cele roky rokuce? dost podobne inac ako LUNIX IX, ciganska cvargla *****va,teroristicki k00z***** vydrbani luzeri,co robia bordel v europe,vo svete.Vsak nech si idu smradit do Gazy a bojovat za svoju zem,miesto toho robia vsade peklo.Staci sa pozriet ako vyzera futuristicky vybudovany Izrael vs ciganska osada zvana GAZA
ty plastelínsky trulko.ja viem,že ti došli noty,ale skús porozmýšlať odkial sa vzal v gaze ten hamas?...priviezli ho tam snáď odniekial...nie, sú to všetko miestni arabi ktorých tak oplakávaš.žiadna plastelína nikdy nevznikne a je jedno kto bude premiér.úplne jedno.
apropo noty, som rad, ze to vytahujes prave ty, co na povel papagajujes oficialnu Izraelsku propagandu, ta prave pred cca 2 dnami zacala masivne na vsetkych sietach opakovat toto Bibiho vyhlasenie a krasne to vidiet aj
u teba, uz si to na fore napisal od tej doby asi 3-4x, platit ti asi neplatia, ale tak najdu sa aj borci, co to robia zadara a estu su na to hrdi, tak preco nie
a rozmyslam, ze kde asi tak mal vzniknut Hamas, IRA, ETA,…? co si tym vlastne chcel povedat? 😅
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://x.com/JakubSzanto/status/1961342317018620156
https://x.com/jbetlach/status/1961109541120356655
https://x.com/jbetlach/status/1965405577409880428
https://x.com/jbetlach/status/1965417507315212334
„Boli sme informovaní vopred,“ povedal anonymne americký predstaviteľ pre agentúru AFP. USA sú kľúčovým spojencom Kataru a na jeho území majú veľkú vojenskú základňu.
https://dennikn.sk/minuta/4839675/?ref=mpm
otazkou ostava, co na to Donald, od Bibiho totiz zlaty Boeing nedostal..
https://dennikn.sk/4840120/izraelsky-general-o-utoku-v-katare-kompletne-menime-blizky-vychod-ciel-cislo-jedna-je-uplne-znicit-hamas/
svet v tom ma jasno, vcerajsie hlasovanie o implementacii dvojstatneho riesenia, proti- Izrael, Madarsko, USA, Argentina, Paraguaj, Mikronesia, Palau, Nauru, Tonga, Papua Nova Guinea, spolocnost ako lusk 🤌
a to sa nebudeme mirečku asi baviť zase o tom ako slávna unrwa v gaze bola plná učitelov a sociálnych pracovnikov z hamasu.
osn trteba rozpustiť bez náhrady.
rada pre ludske prava OSN ma 47 clenov, voli ich valne zhromazdenie, mandat trva 3 roky a z krajin, ktore si vymenoval, tam su uz iba Cina a Kuba, mandat im konci v 2026, takze si v tomto trochu mimo
UNRWA ma cez 30 tisic zamestnancov a spolupracovnikov, vzhladom k povahe prace, je drviva vacsina Palestinacanov v uteceneckych taboroch, komisia ukoncila pracovny pomer s deviatimi (cislom 9), pre podozrenia, priame dokazy nenasli, z toho masivneho PR Izraelskeho utoku a obvineni, podporovaneho desiatkami falosnych uctov na socialnych sietach, sa nepotvrdilo v podstate nic, cize zasa si mimo
apropo noty, som rad, ze to vytahujes prave ty, co na povel papagajujes oficialnu Izraelsku propagandu, ta prave pred cca 2 dnami zacala masivne na vsetkych sietach opakovat toto Bibiho vyhlasenie a krasne to vidiet aj
u teba, uz si to na fore napisal od tej doby asi 3-4x, platit ti asi neplatia, ale tak najdu sa aj borci, co to robia zadara a estu su na to hrdi, tak preco nie
a rozmyslam, ze kde asi tak mal vzniknut Hamas, IRA, ETA,…? co si tym vlastne chcel povedat? 😅