Mobily, hole baby, videa, a kdejake ine ftakoviny su na nete tiez tak preco nie. Vela ludi u nas si mysli, ze sa nas to vobec netyka, ale je to omyl. V tomto pripade mam ale obavy, ze tie sekundarne nasledky budu ovela horsie. Pamätam si Cernobyl a jeho nasledky Znicenu krajinu po zemetraseni a tsunami dokazu obnovit ale radioaktivne zamorenie zanecha krajinu na X rokov znicenu
11:10 Reaktor 3 v elektrárni Fukušima 1 už nie je možné pre prílišnú radiáciu chladiť vodou z helikoptér. Vodu vpúšťajú technici aj do reaktorov 5 a 6.
Pre tych ludi je to samozrejme ako zobudit sa do nocnej mory, ale na svete su aj krajiny kde sa zije este horsie aj bez cunami takze netreba to s tymi emociami az tak prehanat media to vedia dokonale
tak to co sa tam stalo je sila...kazdopadne mne sa dnes dostalo poziadavky pri ktorej mi najprv vyhrkla slza od smiechu avsak ked som zistil ze je to myslene smrtelne vazne tak som si o tom pomyslel svoje...
...nemenovana nadnarodna spolocnost ma poziadala v suvislosti s udalostami v Japonsku o spracovanie akcneho planu na ochranu ich zamestnancov a vybavenia v pripade podobneho ohorzenia zlyhanim atomovej elektrarne ...cisto neprovokacne som sa ich spytal ci mam uvazovat aj s tsunami
Fakty, nefakty.... mne je jedno ako formou sa dostane ten bordel do ovzdušia, či už exploziou alebo parou.... Neprospeje to nikomu a čím dlhšie to trvá tým viac bordelu bude vo vzduchu.
množstvá v porovnaní s černobylom sú niekde úplne inde.. keby ste vedeli kolko sračiek nachyáte aj doma z televízora, monitoru, "zlej" budovy..
ale áno je to prúser jak mraky, lenže média z toho robia koniec sveta a zbytočne vyvolávajú paniku.. drvivá väčšina ludí bohužial netuší o jadre vôbec nič a ich predstavy sú z amerických filmov a tak to potom aj vypadá..
znicene uzemia si Japonsko obnovi velmi rychlo. Je to bohata krajina. Co je vsak horsie, su tie konspiracne teorie, ktore naberaju kazdym dnom na vaznosti. Vcera ich odvysielali Nemecke i Rakuske televizie a odbornici sa zhoduju na tom, ze je to viac ako pravdepodobne. Ten HAARP skutocne existuje a udajne ma na svedomi niekolko prirodnych anomalii. Su to idioti! Tie finncie mohli radsej vlozit do vyskumu liekov proti rakovine. Dokazu zabit miliony ludi len preto, aby zarobili. Podobne ako podivne ochorenia v Europe posledne mesiace a vsetky tie umelo vytvorene prasacie, vtacie a ine chripky.
Zemetrasenie, tsunami, snezenie ..............no neviem
Nuz toto je dnesny svet!
jaká bežná vec? to amíci všetko a robia to už celé stáročia veď sa stačí pozrieť do histórie.. tie haarp technológie už sú tu využívané aspoň 150 rokov..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
11:10 Reaktor 3 v elektrárni Fukušima 1 už nie je možné pre prílišnú radiáciu chladiť vodou z helikoptér. Vodu vpúšťajú technici aj do reaktorov 5 a 6.
But it's ok theres plenty more in the sea.
http://video.google.com/videoplay?docid=5815512990731300420&hl=cs#
BTW uz aj s vyvolavanim zemetrasenia a ovplyvnovani globalneho klimatu
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread351060/pg1
...nemenovana nadnarodna spolocnost ma poziadala v suvislosti s udalostami v Japonsku o spracovanie akcneho planu na ochranu ich zamestnancov a vybavenia v pripade podobneho ohorzenia zlyhanim atomovej elektrarne
Raver tuším vyberá nové rámy. Už im len vybrať nejaké dobré názvy.
A aby som nebol až tak moc OT. Tiež si myslím, že keby tu táto téma nebola, nič by sa nestalo.
ale áno je to prúser jak mraky, lenže média z toho robia koniec sveta a zbytočne vyvolávajú paniku.. drvivá väčšina ludí bohužial netuší o jadre vôbec nič a ich predstavy sú z amerických filmov a tak to potom aj vypadá..
Zemetrasenie, tsunami, snezenie ..............no neviem
Nuz toto je dnesny svet!