Normálne to nezvyknem, ale tu mi to nedá... Milý Joko, prajem ti všetko najlepšie, nech sa ti darí lepšie ako doteraz a keď to už nebudeš môcť vydržať, tak sa nám pochváľ.....ďalej ti prajem na tvojich potulkách po rodnej hrude a jej okolí čo najmenej stretnutí a turistami, ktorý majú v ušiach sluchátka a cez to nepočujú ako im neskutočne veľa škrípe reťaz, čo najmenej fór, ktoré ešte v živote navštíviš, na ktorom budú taký ***** moderátori ako sú tu, čo najviac benziniek pri cestách, keď nemáš vôľu zaťažovať svoj mužný chrbát vakom s vodou, čo najmenej junáčikov, ktorí nechápu tvoj humor, aby sa tvoja dcére dobre vydala a manželka to s tebou dotiahla až do úplného záveru....moc ma mrzí, že som nevedel, že si na Stupavskom maratóne, rád by som ťa spoznal osobne....
Tak šecko dobré titulovaný čerstvý dedko! hehe Nech Ti nikdy žiletka nohy nedoreže, nech zdravíčko slúži aby si ešte dlho, dlho mohol šlapať do tej svojej Campy. hehe
Esteze su tu pozorni modi a zalozia temu v spravny cas !
JoKo, uprimne zelam vsetko najlepsie ! Vela trpezlivosti s nami, mladymi, vela KM bez nehody a spolahlive galusky
A pri tejto prilezitosti Ti dakujem za neuveritelne mnozstvo rad a za motivaciu, za pomoc, prakticky kedykolvek som Ti napisal. Si spravny chlapík
Ďakujem veľmo pekno všetkým čo si na mňa spomenuli.
Akurát ma serie, že nikto mi nepoprial skorý a veľký dôchodok. Asi zrejme všetci viete, že naša milovaná teta Viera robí všetko preto, aby som ten dôchodok dostal čo najneskôr a čo najmenší...
... aby sa tvoja dcére dobre vydala a manželka to s tebou dotiahla až do úplného záveru....
Opäť sa nechytáš - to bábätko v atavare je moja vnučka, dcére som bol na svatbe pred rokom. A s tou manželkou sa chcem rozviesť už skoro 30 rokov a ešte som sa k tomu neodhodlal...
JoKo, vsetko naj-naj-naj-samfajnejsejsie - nech Ti to pekne jazdi a samozrejme prajem furu volneho casu, aby to jazdenie bolo aj zrealizovatelne cmuk
Prúser - toho času bude už menej... A to ešte sa chystám na Tour de Kramáre a Vueltu Centrálne trhovisko - s kočíkom. Ale na tú pusu si čas určite nájdem, nie virtuálnu, ale live.
...a vymen uz konecne cestu za horak...bueheheeeee
To skôr vymením Wiliera za Colnago... Škoda peňazí na kupovanie hojdacích harabúrd. Avšak na mojom full-harde sa teraz na jeseň a zimu chystám aj do Karpát.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nikdy nazabudnem ako som JoKovi podala ruku: "Ja som missy." a JoKo mi na to: "Áááááále čo." hehe - prislo mi ot vtedy hrozne vtipne
JoKo, vsetko naj-naj-naj-samfajnejsejsie - nech Ti to pekne jazdi a samozrejme prajem furu volneho casu, aby to jazdenie bolo aj zrealizovatelne
JoKo, uprimne zelam vsetko najlepsie ! Vela trpezlivosti s nami, mladymi, vela KM bez nehody a spolahlive galusky
A pri tejto prilezitosti Ti dakujem za neuveritelne mnozstvo rad a za motivaciu, za pomoc, prakticky kedykolvek som Ti napisal. Si spravny chlapík
a hlavne vecne
Do videnia v Kristiane....
Akurát ma serie, že nikto mi nepoprial skorý a veľký dôchodok. Asi zrejme všetci viete, že naša milovaná teta Viera robí všetko preto, aby som ten dôchodok dostal čo najneskôr a čo najmenší...
Nuž čo, vyrastal som v období, keď na bicykli fičali výhradne biele ponožky a aj oholené nohy. Ale zvykám si...
Opäť sa nechytáš - to bábätko v atavare je moja vnučka, dcére som bol na svatbe pred rokom. A s tou manželkou sa chcem rozviesť už skoro 30 rokov a ešte som sa k tomu neodhodlal...
Prúser - toho času bude už menej... A to ešte sa chystám na Tour de Kramáre a Vueltu Centrálne trhovisko - s kočíkom. Ale na tú pusu si čas určite nájdem, nie virtuálnu, ale live.
To skôr vymením Wiliera za Colnago... Škoda peňazí na kupovanie hojdacích harabúrd. Avšak na mojom full-harde sa teraz na jeseň a zimu chystám aj do Karpát.
Tesim(e) sa na dalsie stretko!
Tolko prispevkov este,aby si aj volaco zebral...
ozaj, preco mi pripominas olda hlavacka?