u mna raz o stvrtej rano sme sa s kamosom nalozili do auta a stradvali na hory...
ma to teraz tak napadlo lebo prsi posledne dva tyzdne zima jak v psinci no clovek dvakrat zvazi ci ide na bajk... aale mi to nedalo o pol osmej som vybehol ze len taku dvadsiatku malicku si dam bolo mi jasne ze blata bude jak *****eho a aj bolo... partak co tu byva so mnou ze ne ze sa mu nechce atd atd tak som siel sam ked musis tak musis... nakoniec sa za desat minut rozbehol za mnou ze ma dozenie ale nedohnal
co som tym chcel povedat je ze sa citim fajn.. ukojil som svoj bajkersky pud...
posledný komentár: 29. 3. 2013 o 15:05
v podstate je uz neskoro sa pytat lebo to tu vydava strasne zvuky a pracka asi zomre ale nemate niekto s tymto skusenosti?
A co sa tyka zavislosti, uz sme boli s chalanmi v noci o desiatej jazdit pred kauflandom, ked zatvorili, aj pred hypertescom. Jazdili sme kolecka po parkovisu, keby ste videli tych ludi co chodili okolo, aj policajti sa zastavili, ze co tam robime....
povodne som chcel ist na hodinku niekde po asfalte, lebo celu noc prsalo....
nakoniec som bol cca3-4hodiny v lese..... stalo to zato
Asi som pod papucou. Tisko zavidim. V tomto je manzelka prilis neustupciva. Zatial som dosiahol len to, ze mozem s tou hrudou bahna do bytu ocistit v byte a ulozit medzi kompoty.
to vies, ked niesom zvyknuty vlacit 6kg blata navyse .....
moj bike musi byt kazdy den cisty a v 100% stave, inak by som ani nezaspal
a keby som mal cistit svoj bike na 100 pero ako hovori flashbang tak by som asi nic ine nerobil len cucal v pivnici....na biku treba jazdit nie ho furt lestit.....
co ma inspirovalo k zalozeniu novej.
K prikladu som isiel z Prievidze o 11:30 na Martinske Hole. Pri chate na Martinskych Holiach som sa uz musel skryt pred hustnucim dazdom to bolo asi o 16:00 a o 16:45 som si povedal dazd nedazd pokracujem dalej. Cesta spat tou istou trasou bola nepripustna a to mam v Martine starych rodicov bratrancov sesternice 5 moznosti u koho byt. Tahal som dalej na Krizavu kde bolo este po kolena snehu ale dalo sa to nejako obist lebo to boli skor flaky no a potom nasledny zjazd do Kuneradu a Rajeckych Teplic. Asi 1 km od Krizavy na chodniku medvedie stopy no proste riadna akcoska a ze ich bolo kvoli tomu nutkaniu sadnut na bike viac isto iste viac.
som prave prisiel so skusky a zajtra mam dalsiu a vecer jednu utesenu prezentaciu o kmenovych bunkach ale idem na stroj... musiim
som konecne zdolal nas najvyssi vrch ze 195 m.n.m. warden hill bez zosadnutia... som hrdyyy na seba