Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
scarinko... ano , motorka vazi 300kg (s jazdcom 400), ale ma masivne brzdy ktore dokopy vazia 5 kilo. Kolobezka/bicykel s jazdcom maju 100kg a jedna brzda 230 gramov plus kotuc 60gr. Naddimenzovane a dobre nastavene brzdy este nikoho nezabili...
Minuly vikend so ho videl nazivo v Mibo v ciernej farbe... je to novinka a na pohlad to vypada velmi zaujimavo. Prakticke postrehy z prevadzky ti vsak asi poskytne malokto, nakolko je toto asi prvy kus v CS luhoch a hajoch...
Prosim vas, ako sa osvetlujete na kolobezke? Dochadzam sem-tam do prace na kolobezke, ale nenasiel som ziadne svetlo (zadne), ktore by som mohol dat na kolobezku alebo aspon nejak na ruksak...
Vdaka
hm, to by slo, ale mam len taky jednoduchy mestsky vak, kde to nemam kde zacvaknut - ziadny popruh alebo lem, nic... ale dik za tip, ani taketo nieco som nenasiel, zatial najlepsie riesenie, len musim vymysliet, kde to zacvaknut
Zdravim, nejake odporucania na malu kolobezku na presuvanie v BA po meste? Idealne aby to zvladlo aj zjazd z koliby / hradneho kopca
Teraz mam KOSTKU TOUR MAX FOLD (G5) a ta je moc velka a neprakticka...
Predtym som sa presuval hlavne po hradzi a tam bola fajn. Momentalne vsak jazdim vela usekov po rozbitych cestach, obrubniky a podobne.
Myslím že MIBO je z pohľadu ceny a servisu lepšia voľba. A zvážil by som skôr Royal , máš tam väčší výber plášťov a cesta z Koliby a mestské obrubníky budú pohodlnejšie na 20" kolesách .
torokondrej momentalne som nakloneny yedoo friday , nasie soml dobru bazarovku a cenu
Este som narazil na ceske kolobezky k7, Nistler Friend. Ktory model by ste vybrali z tychto dvoch? Yedoo friday alebo k7? Nistler sa mi velmi paci, ale je aj dost drahy
dellax - urcite pozeraj po min. 20" kolesach. Teraz je aj jeden cierny Dragstr 20" x 20" na bazosi za celkom dobru cenu.
Ta 16" ka vpredu je uz fakt mala. Nie ze by sa na tom nedalo jazdit, ale prve seriozne male kolobezky pre dospelych zacinaju na 20" kolesach..
Počasie dáva najavo, že je čas zredukovať MTB. Po dlhšej dobe som robil servis tej mojej. Lebo som zistil, že kolená už tak nebolia. Schudol som asi 4 kilá a posiloval intenzivne quadriceps na MTB (ale viac asfalt v Karpatoch než terén). Asi to pomohlo. Od juna mam take hodinky od Garmin (športtester) a dosť ma to motivuje. Na kolobežku som nevedel objaviť aktivitu. Tak som si to vyrobil z bežkovania. Žiadny iny šport sa namahe tomu nepodobá. Beh je nespravna voľba (už som to skúšal). Ikonka prezrádza dosť.
Chcelo by to vsak trening podla vykonu. A to ani z runpadmi na kazdej topanke nejde tak lahko. Garmin ma uz dlhsie vykonovy trening pre bezkovanie. Avsak kolobezkovanie ignoruje. Aj Strava aj Polar.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
104 km, 1499 m vyskovych...
Vyskúšal ho už niekto z vás? Alebo aké nosiče máte osvedčené?
Díky.
Vdaka
Pokiaľ máš na batohu miesto, kde ho " zacvaknut",
Prípadne čelovku, ktorá svieti aj na červeno a nosiť ju vzadu na hlave.
Alebo ešte lepšie,zacvakni magnet do tej plastovej svorky
Teraz mam KOSTKU TOUR MAX FOLD (G5) a ta je moc velka a neprakticka...
Predtym som sa presuval hlavne po hradzi a tam bola fajn. Momentalne vsak jazdim vela usekov po rozbitych cestach, obrubniky a podobne.
Tato sa mi brutalne paci, aj to ze to zvladne teren
Alebo lepsie nieco taketo?
https://www.mibo.cz/tiny
https://sport.bazos.sk/inzerat/158091479/wolfer-rs-cestny.php
Este som narazil na ceske kolobezky k7, Nistler Friend. Ktory model by ste vybrali z tychto dvoch? Yedoo friday alebo k7? Nistler sa mi velmi paci, ale je aj dost drahy
Ta 16" ka vpredu je uz fakt mala. Nie ze by sa na tom nedalo jazdit, ale prve seriozne male kolobezky pre dospelych zacinaju na 20" kolesach..
https://www.yedoo.eu/sk/produkt/7tQxLn?ean=8595142611808
Ja jazdim na Garmine toto:
https://www.007software.eu/apps/foot_kickbike-trackers-page
Alebo in-line skating aktivitu..
Chcelo by to vsak trening podla vykonu. A to ani z runpadmi na kazdej topanke nejde tak lahko. Garmin ma uz dlhsie vykonovy trening pre bezkovanie. Avsak kolobezkovanie ignoruje. Aj Strava aj Polar.