ahoj, tak dnes v noci mi ukradli môj bike Kellys Madman (model 05), ak by ste niekde videli tento bike na východnom Slovensku, prosím ohláste to na linke 158. Ďakujem
mňa by mama s takým ani nepustila do bytu, takže asi toľko na margo pivnica vs. byt
takze ked si kupis novy bike, tak ho kvoli mame budes mat zase v pivnici??? rokov mas dost tak jej to vysvetli, upratat po sebe nemoze byt zas taky problem...
tak aj doteraz bol kvoli mame v pivnici... aj otcov Author Horizon... potom co bude neviem, pravdepodobne sa daju spravit mreze na tie prve dvere a dam si aj ja nejake ocelove do pivnice - prve budu tie klasicke na vis. zamok a druhe budu ocelove na fabku... alebo nejak zreorganizujem izbu a uvolnim nejaku stenu a zavesim bike tam... neviem, je to daleka hudba buducnosti kym zas budem mat 30000 na bike....
som pocul ze ak mate dobru poistovnu tak vam preplatia celu skodu
ale nejde o bicykel ale napriklad pivnica je sucastou bytu a ak mate poisteny byt - (co mi mame ale bohuzial mame zlu poistovnu) tak vam to proste musia preplatit preto som povedal mame ze sa davame prepoistovat bo mame totu neDoveru (ziadna reklama)
Ja mam bike v garazi. Tusim predvcerom alebo predpredvcerom sa mi snivalo, ze cely garaz bol preburany a rozbity a ked som prisiel do vnutra moja konicka tam nebola...zobudil som sa cely udychcany a spoteny uprostred noci.....to su teda nocne mory, dufam ze ten sen neznamenal nejake upozornenie
Ja mam bike v garazi. Tusim predvcerom alebo predpredvcerom sa mi snivalo, ze cely garaz bol preburany a rozbity a ked som prisiel do vnutra moja konicka tam nebola...zobudil som sa cely udychcany a spoteny uprostred noci.....to su teda nocne mory, dufam ze ten sen neznamenal nejake upozornenie
Celý garáž?
garáž -e ž. uzavretý priestor na úschovu motor. vozidla: poschodová g., dať auto do g-e;
blato na mna nepada pretoze ho vzdy pre obesenim ocistim.A otacanie rajdov nie je az taky problem ved su to dve skrutky utiahnute len tak nalahko.Je to prakticke nad postelou nezavadzia.
Este na mna nepadol...
v byte za idealnych podmienok (chapte ako zaskleny balkon) je najlepsie bike ulozit na balkon... do pivnice som nedaval ani pred siedmimi rokmi velamos z metra v miskolci
pokial sme nemali zaskleny balkon, tak sa to prejavilo na vyblednutej farbe z jednej strany
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na tej fotke to nie je moc vidno, ale radsej mam v izbe bike totalne zasraty ako ziadny
takze ked si kupis novy bike, tak ho kvoli mame budes mat zase v pivnici???
Inak bike sa poistit neda, vo vsetkych poistovnach co som sa pytal mi povedali ze to sa strasne kradne a oni to odmietaju poistit.
Jj..presne, ja mám pre istotu bike v kuchyni a ked papaám, tak sa naňho aspoň možem dívať a tešiť sa ako to všetko, čo zjem vypotím nikde na kopci..
A ináč súcit so stratou..ja by so nechal ruky odťať...
ale nejde o bicykel ale napriklad pivnica je sucastou bytu a ak mate poisteny byt - (co mi mame ale bohuzial mame zlu poistovnu) tak vam to proste musia preplatit preto som povedal mame ze sa davame prepoistovat bo mame totu neDoveru (ziadna reklama)
garáž -e ž. uzavretý priestor na úschovu motor. vozidla: poschodová g., dať auto do g-e;
garážový príd.
Urcite nie. Poznam sny o bikoch
Stare zlate časy.
k teme: bezpecnost a kradnutie sa tu rozoberalo uz XY krat, tak mi zostava len zazelat ti vela stastia pri hladani(alebo cakani)...
ja este tiez nemam 18, a sa tiez potim pri "inych" veciach
Nepadá potom na teba blato?
Este na mna nepadol...
pokial sme nemali zaskleny balkon, tak sa to prejavilo na vyblednutej farbe z jednej strany