Medzi moje naj patri spominany pilsnerik...a tiez si dam rad Budvarek a aj Gambrinus sa da pit.Zil som dva roky v cechach a celkom som si na ich pivo zvykol.Ake su vase oblubene znacky_?Zajdete si cestou domov z kopcov na beerko_?
Dufam,ze ma za tuto temu neukamenujete
editoval som ten nazov z "redi" na radi
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
Ja tvrde moc nemusim, tak ked sa chcem rozbit tak zase len z piva. Dam si takych 10-12 a to mi staci.
skoda, ze take nieco nie je v NR
ved o to ide - poriadne sa rozbit a uvolnit
toto mam rad aj ja, ale v podniku a ani v obchode vacsinou nekupis domace
2PaliG Moj clovek tak by to nejak malo vyzerat, slivka, pivko, pivko, pivko, slivka a hura downhill na Lomnicak
skoda, ze take nieco nie je v NR
Ved dojdi do TT, to aj na biku zvladnes
Iceman: bol som to ja R(o)(o)T, priznavam sa dobrovolne...
mna podobna miesacka caka za tyzden.... mame tu taku tradiciu ze po dlhsej dobe nebytia v nasej oblubenej krcme si dame zo vsetkeho po jednom cim sme za ostatny cas presli takze ma caka
jedno pivo, cervene vinko, gintonic, tekila , becherovka a hruskovica...
a 80 percentny alpsky rum na zaver
Trenčania majú v rovnaký dátum (túto sobotu
http://www.kukanovadesina.szm.sk/
Ide sa za každého počasia, aj keby bolo pekne !
mna podobna miesacka caka za tyzden.... mame tu taku tradiciu ze po dlhsej dobe nebytia v nasej oblubenej krcme si dame zo vsetkeho po jednom cim sme za ostatny cas presli takze ma caka
jedno pivo, cervene vinko, gintonic, tekila , becherovka a hruskovica...
a 80 percentny alpsky rum na zaver
Ten rum nedoporucujem, vcera to domace bolo ako totalny dorazak. Spalene hrdlo a za 5 minut som lezal
Juch...ten Homer je vymakany ...milujem Simpsonovcov...mam natahane hadam uplne vsetky diely z netu.Poznate niekto Futuramu????
Ja pivko mozem,ale nikdy pred sportom,to sa mi potom nic nechce,kedze pivko je utlmovak,je lepsie na relax po treningu,ale ked tak vyslapes niekde na kopec do polcesty a "nahodou" sa tam nachadza nejaky bufet ci koliba,tak to si jedno-dva dam!Dobre padne,ale treba mysliet aj na cestu nazad...
A znacky?Niekedy davno to bol Tatran,ked sa este dal pit(alebo mi to bolo vtedy jedno???
Juch...ten Homer je vymakany ...milujem Simpsonovcov...mam natahane hadam uplne vsetky diely z netu.Poznate niekto Futuramu????
je to sice mimo biking ale Simpsonovci su fakt uplne super. a fakt nechapem ludi co vravia opak. (a co je to ta Futurama?)
Futurama je od rovnakých tvorcov ako Simpsonovci ale ešte o triedu lepšia.
http://www.csfd.cz/film.php?77748
Futurama je na rozdiel od Simpsonovcov skôr pre dospelých..tuším že ČT vyhlásila, že Futuramu nikdy nebudú vysielať (drsnejší humor,...)
Ak si šikovný tak na internetfernete (aby som sa držal témy Alkohol
..a aby som nezabudol: Kiss my shiny metal ass!