Lelo chcem sa spytat, podstavec ma svoj dany rozmer, alebo si ho volis podla lubovole ? Mne pride maly (mam pocit, ze tank prepadne), ale inak super vykonany, ako aj tank.
Super praca!
Cez eshop som kupil sololitove podlozky roznych rozmerov. To pouzivam ako zaklad pod polystirenovu dosku. Podlozka ani nie je mala, len tank je velmi na kraji. Povodne mal byt viac ku stredu a po krajoch nejaka sut len som potom zacal vymyslat....
Samozrejme po slnecnom pracovnom tyzdni muselo cez vikend zliat Levice, tak to na bajk nebolo, aj ked ma svrbeli nohy. Zobral som stareho Zila a nieco porobil. Vznikol lesovoz.
Inac forum komprimuje velkost fotiek? Lebo som nahraval 4-5 MBitove foto a teraz pozeram, ze maju KiB. K weatheringu- pouzivam klasicke akvarelove pastelky, ale teraz som kupil od AK interactive a su troska ine, Viac pigmentu maju v sebe su maksie a lepsie sa nimi robia efekty na plaste. S klasickymi sa mi stavalo, ze som zoskrabal farbu az po zakladovku. A dik.
Inac forum komprimuje velkost fotiek? Lebo som nahraval 4-5 MBitove foto a teraz pozeram, ze maju KiB. K weatheringu- pouzivam klasicke akvarelove pastelky, ale teraz som kupil od AK interactive a su troska ine, Viac pigmentu maju v sebe su maksie a lepsie sa nimi robia efekty na plaste. S klasickymi sa mi stavalo, ze som zoskrabal farbu az po zakladovku. A dik.
Takze tie weatheringove pastelky od AK odporucas? Akurat som ich chcel nahadzat do kosika.
Povodne som chcel spravit camper van niekde na Sibiri, ale nakoniec je to niekde na Slovensku . Je tam vela veci s cim nie som spokojny. Mriezku som chcel dat z nejakeho sytka, ale nenasiel som nic vo vhodnej mierke. Tak isto som chcel otvorit dvere vodica. Cela dio mala mat nejaky pribeh.
Keby som ja vedel spraviť takúto dio "bez príbehu" tak som spoko Skúšal si lepty od eduarda? od nich som zohnal všelijaké sitká už na techniku aj lietadlá...
Asi robia nieco ale na mierku 1/35. Ale s leptami si ja osobne nerozumiem. Vacsinou su to titerne dieliky a este ich aj natvarovat? No oblieva ma pot. A spajkovat alebo ich lepit....A cena ohybaciek je tiez sialena...
K tankom som kupoval od edíkov sieťky na tanky Tiger v mierke 1/48 a iné, aj na lietadlá a ak si dobre pamätám, na rôzne kryty sania a pod., boli k dispozícií rôzne mierky aj tvary sieťok. Ale bola s nimi riadna piplačka to je pravda. No spraví to riadny rozdiel tie leptané diely je to viac "modelové" ako z plastu rozhodne. Ale tvaroval som bez ohýbačky takže som sa namakal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Super praca!
nieco taketo vyzera tiez super
"KRÁSNA ROBOTA"
Klobúk dole
Takze tie weatheringove pastelky od AK odporucas? Akurat som ich chcel nahadzat do kosika.
1922
1:72 Avis
Short S.1 "Cockle"
1924
1:72 Avis