Ked som bol pred 2 rokmi polamany po nehode tak som si spomenul na moje modelarske detsrvo, a pustil som sa do mosazneho leptu. Trocha som pozeral ako bacil do lekarne ako pokrocila modelarcina za 30rokov. Nedavno som m240tku nafarbil. Ja viem, vyzera otrasne, ale bol to moj prvy model z leptu
H0 a štetec? Bez ohľadu na výsledok vždy skladám klobúk pred každým, kto ide do Braillových mierok, ja by som to už s mojimi očami nikdy nedal... Možno škoda lesku, matný lak vždy schová pár nedokonalostí, vlastná skúsenosť... Každopádne ako spomienku na modelárske detstvo si si vybral celkom kladu...
TT. No ano matny by bol lepsi, ale zas tie vozne boli leskle a bolo na nich vidiet ake su tie plechy krive a hrbolate, tak mi to pride autentickejsie, aspon co si moje oci z detstva pamataju.
Prídám aj ja svoj prvý výtvor (prvý v tom, že je to stavba modelu a nie iba prerábka už hotových zberateľských čomu sa venujem primárne).
Naučil ma ten model, že ani návod od výrobcu nemusí byť spracovaný tak aby predišiel "laparoskopickej" montáži spojovacej tyčky riadenia - tak aby mal riaditeľnú prednú nápravu.
Ďalšia Tatrička do zbierky.
Tentokrát stavebnica AVD (podvozok) a nadstavba 3D tlač (nie vlastná bohužiaľ)...no a ja som to celé zlepil a vyfarbičkoval 😀
Tentokrát je to kombinácia - ako základ poslúžil hotový model sklápača od Avtoistoria, a o nadstavbu sa postarala 3D tlač Autoprint + moje drobnosti.
Inak je to Tatra 815 + ZTZ12-2
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://kpmorava.sk/lietadla/motor-rolls-royce-merlin-61/
https://www.htmodel.sk/vyhladavanie/?string=pasta
Naučil ma ten model, že ani návod od výrobcu nemusí byť spracovaný tak aby predišiel "laparoskopickej" montáži spojovacej tyčky riadenia - tak aby mal riaditeľnú prednú nápravu.
Tentokrát stavebnica AVD (podvozok) a nadstavba 3D tlač (nie vlastná bohužiaľ)...no a ja som to celé zlepil a vyfarbičkoval 😀
Ale nebola by to vyzva urobiť funkčný motor v tejto mierke?
Inak je to Tatra 815 + ZTZ12-2