VPotrebujem pomoc modnej policie , mam vybrate kolesa na orbeu no neviem si vybrat či matny(2019) vzhlad alebo leskly(2018)
prikladam foto matnych lesklych a biku ako moj + leskle
to su ale problemy
Je splnená podmienka komplementárnych farieb (síce farebne je potom tá vidlica oproti rámu ako päsť na oko).
Popis rámu a vildlice je v rovnakej farbe.
Ďakujem, inak robila som na tému farieb ročníkovú prácu A buďte radi za tú oranžovú, pretože oficiálne by k tej farbe rámu mala byť ružová... Alebo teda rám viac do modra ako do zelena
Podľa mňa je oranžová fajn, pokiaľ už nebudú nebudú iné výrazné farby (bude jediný výrazný komponent). FOX by mala mať oranžovú aspoň nálepku. Inak, mne sa nepáčia biky nasilu prispôsobované k farbe rámu (kolesá, vidlice, sedlá) s rovnakou farbou. Ale každý ma iný vkus
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nemozem dat srdiecko aj pacik
Popis rámu a vildlice je v rovnakej farbe.
Na zivo je to ovela krajšie, objednané ešte polepy bez žltej a bude to top
haha, vidiet na fotke svoj ram s oranzovou vidlou a kupit si ju, na to treba styrilion fantazie