Stalo sa vam uz nieco podobne? Osobne si myslim, ze tato nasa asi jedina vysokohorska trasa by mala byt pre ebiky zakazana, podobne ako v zahranici su mnohe cyklotrasy pre "electric assist" biky zakazane. Lebo teda mnohi jazdime v terene, lebo trpime syndromom obiehajucich aut a teraz nam hrozi nieco podobne aj v terene.
posledný komentár: 16. 5. 2012 o 16:38
Inak k incidentu vyššie – e-bajk by mal byť vybavený cengáčom, aby nikoho nečakane nedesili, možno by som odporúčal zvážiť štipľavé poznámky všeobecne. No a myslím si, že to nie je o tom, či ide o e-bajk, ale skôr o základnú smernicu NAA*.
*(NAA = no assholes allowed)
hehehe, tomu sa proste neda odolat stiplavo take nieco okomentovat. Kedykolvek a kdekolvek
Štatisticky stále prevyšujú assholes, ktorí bez elektromotora a ohľadov vytláčajú normálneho človeka z cesty, lebo honia nejaký ***** segment. Vlastne musím pripustiť, že som s nijakým e-bajkerom ešte konflikt nemal. Preto si myslím, že predpoklad, že nadupaný bajker nemôže byť asshole, je dosť pomýlený. Predstava, že asshole je len prerastený majiteľ motorizovaného bajku je, ehm, ako by som to povedal, hm – úsmevná.
Takisto smerom na Vrícko ma obehli žiletkári so štiplavým posmeškom, že nejak to nejde na širokých gumách....
Motorkári na hrebeni Martiniek...či šofér ktorý ťa ostrieka ostrekovačmi, alebo vytlačí do kanála...
Ak má niekto komplexy ako väčšina tohto národa, neurobíš nič.
a keby sa mi to aj stalo, tak ho poslem do hlbokych pic.
--
a mozno ze si ty pri vyslape taky rychly, ze je to akurat ebajkove tempo a tak sa ta drzia
a boom prejde po prvej zime ked im pokapu baterky a zistia kolko stoji nova
.. a henti dvaja na Castovskom cyklookruhu.... stary pani 60+ co to maju dorobene na beznych Tesco bajkoch a su radi ze su v lese
Dostal sa mi vcera do ruk casopis biker.
Hlavny odkaz tradicne velkej ebikovej casti je, ze marketing postupil na dalsi level a ebiky uz nie su len pre starych, indisponovanych a lenivych, ale pre vsetkych a ze treba presvedcit ludi aby kupovali
Zaujala ma prezentovana myslienka pouzivanie ebiku v meste na cestu do prace (nespotit sa) - zrovna vcera sme v robote diskutovali, ze ked zacnu jazdit priame vlaky TT - BA Nove Mesto, tak ci si kupime elektricke kolobezky.