Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
No bud rad, ze nerozumies rusky, lebo tolko ruskych nadávok za tak maly cas som davno nepocul . Auto ma 1 mesiac, kupil ho jeho svagor...a v zaruke s nim nic nemozes robit. A ani nemusis rozumiet a vidis ako je urobene. Vo dverach akysi alobal a vnutri pod tymi papundeklami, co sa rozpadavaju v ruke je to plne vody.....
V 80-tych rokoch sa skodovky vyvazali do anglicka, nemecka a boli v inej kvalite, ako predavane u nas. Aj lady sa vyrabaju v roznych kvalitach podla urcenia trhu. Verim, ze ta moja je "zapadna". Ale v terene je uzasna
Nie je to reprezentatívna vzorka, ale požičaná Dácia Lodgy v Turecku bola rozvŕganá a rezonovali jej prieduchy ventilácie. Slovenská Dácia logan mcv bola naopak veľmi tichá. Iné autá ale prístrojovka možno aj rovnaká. Možno, že na tom západnom a východnom trhu pre tieto lowcost autá niečo bude.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Louis_Renault_(priemyselník)
alebo tam prestahovat.
Davnejsie som u nas videl iransky kamion...
V Pakistane, Nepále a Bangladéši sa majú veľmi dobre
Tvoj prvý príspevok voči ktorému nikto nebude namietať a nespôsobí vlnu nenávistnej diskusie...
Vie niekto dať stručné zhrnutie obsahu?
stale mi stoji rozum,kto si za tie € kupuje totok
https://www.youtube.com/watch?v=_G2D12ds9k0