Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Mne toto robi pravidelne kazdych par stoviek km. VW T6 2.0 110kW 2018
Svieti to niekolko desiatok km a potom to zmizne. Povodne som podla jedneho videa riesil umytie vstreku AdBlue vodou, pomohlo, ale teraz, ked ho vyberiem, tak je ciste - tak chyba je asi inde. V servise mi vraveli, ze by museli ist suciastku po suciastke - nieco s tlakom v systeme. Mam Carista ODB, keby ma to niekde chcelo nechat - vymazem.
Nedavno som vymienal jedno cidlo NOx - su tam dve, original cez 700E, nastastie bolo vadne len jedno a alternativa stala len 400E Ale tym sa vyriesil iny problem s mocovinou...
He he , a že biturba v T6 sú najhoršie . Toto čo píšeš , som ako závadu do 175K km kým som ten koncern predal , teda nemal … ale zato iných problémov , bolo na môj vkus dosť . Tak a teraz ostáva len dúfať , že najspoľahlivejšia znacka zemekule nesklame . A samozrejme benzíny 🤷🏼♂️ . Diesel engines mám ešte v dvoch starších vozoch , no tie tieto moderne fičúrky nemajú . D4D a JTD . Tie zatiaľ idu , ani o nich neviem .
Izzy68TurbiCraObsJezus
Na kamiónoch sú adblue poruchy tiež a jedna možnosť prevencie je netankovať nádržku doplna.
A keď je už chyba tak okrem drahej opravy sa dá aj , ak auto nejazdí do Rakúska
Keď je ultrazvukový merač hladiny a zaleješ ho, je problém.....ale auto ti ukazuje, koľko máš doliať, takže nie že netankovať doplna, ale tankovať toľko koľko je potrebné....
No môže aj nemusí ukázať.
Už som videl aj autá, ktoré mali v nádrži snímač a keď sa objavilo upozornenie, tak žiaľ sa neobjavilo požadované množstvo 😀 myslím, že aj otec mi spomínal, že mu to neukazuje objem, ktorý treba doliať (Audi a6). Na Passate to ukazovalo, že treba doliať od do.
v príručke je všeobecne doliať vždy minimálne 10L, keď som mal dojazd cca 1000km tak som nalial skoro 14L doplna..
najväčšia sranda je že nikto mi nevie povedať aká veľká nádrž tam vlastne je
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Svieti to niekolko desiatok km a potom to zmizne. Povodne som podla jedneho videa riesil umytie vstreku AdBlue vodou, pomohlo, ale teraz, ked ho vyberiem, tak je ciste - tak chyba je asi inde. V servise mi vraveli, ze by museli ist suciastku po suciastke - nieco s tlakom v systeme. Mam Carista ODB, keby ma to niekde chcelo nechat - vymazem.
Nedavno som vymienal jedno cidlo NOx - su tam dve, original cez 700E, nastastie bolo vadne len jedno a alternativa stala len 400E
He he , a že biturba v T6 sú najhoršie . Toto čo píšeš , som ako závadu do 175K km kým som ten koncern predal , teda nemal … ale zato iných problémov , bolo na môj vkus dosť . Tak a teraz ostáva len dúfať , že najspoľahlivejšia znacka zemekule nesklame . A samozrejme benzíny 🤷🏼♂️ . Diesel engines mám ešte v dvoch starších vozoch , no tie tieto moderne fičúrky nemajú . D4D a JTD . Tie zatiaľ idu , ani o nich neviem .
Ale k veci, tiež som pred rokom pozeral po Berlingo XL a pod. type, tieto problémy a AdBlue boli vtedy dosť často spomínané. Ďalšie "kurwítko".
Na kamiónoch sú adblue poruchy tiež a jedna možnosť prevencie je netankovať nádržku doplna.
A keď je už chyba tak okrem drahej opravy sa dá aj , ak auto nejazdí do Rakúska
len to potom musis riesit opakovane.. lebo ked ti pri serviske prehraju v ramci predpisanych ukonov SW si na zaciatku
Už som videl aj autá, ktoré mali v nádrži snímač a keď sa objavilo upozornenie, tak žiaľ sa neobjavilo požadované množstvo 😀 myslím, že aj otec mi spomínal, že mu to neukazuje objem, ktorý treba doliať (Audi a6). Na Passate to ukazovalo, že treba doliať od do.
najväčšia sranda je že nikto mi nevie povedať aká veľká nádrž tam vlastne je