Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Mne sa uz, priznam sa, podarilo v minulosti rozkmitat sa s nalozenym privesnym vozikom na dialnici pri Lozorne. Len malo, no napriek tomu som stratil kontrolu nad supravou a ostalo mi len dufat, ze pri znizeni rychlosti oscilacia zmizne. Bol to desivy pocit, ktory dufam uz nikdy nezazijem.
Jazdim s privesnym vozikom s materialom z casu na cas stale, no od toho momentu pri Lozorne uz daleko opatrnejsie a s respektom.
Ostáva už len pár otázok, či to auto mohlo ťahať ten príves s takouto váhou, ak som dobre videl, tak BMW e34 kombi váži minimálne 1,5t, auto čo ťahalo sa mi nepodarilo určiť. Či dodržal rýchlosť, tie rýchlostné obmedzenia na vozíky nie sú pre srandu králikov, 2 nápravové vozíky už sú zvyčajne brzdené.
Mne sa "podarilo" rozkmitať vlek s bicyklami dvakrát (za 19 rokov) a stále mám pot na čele, keď si na to spomeniem. V oboch prípadoch to bol dlhý Trafic, vlek raz plošinový s bicyklami (nižšie ťažisko) a raz "bedňový" príves s bicyklami navrchu (vysoké ťažisko). Vďakabohu auto v oboch prípadoch bez klientov. Fakt to boli nepríjemné zážitky.
Vôbec netuším, ako sa mi to stalo a ani ako som to (nejako intuitívne) vyriešil, asi som ubral plyn, zrejme.
Trochu nechapem, ved na videu ma auto motor vpredu, takze podla mna vzhladom na tazisko spravne, ci?
To s tým nesúvisí. Keď je náklad vzadu, dvíha zadok auta cez ťažné. Potom zo súpravy sa stáva kĺbový traktor.
Ale váha vpredu nemôže byť veľká, treba rešpektovať maximum.
príves má byť zaťažený viac pred nápravou samotného prívesu v smere jazdy, ale zase nie extrém, že 90% hmotnosti ide na oje a ťažné. Ale nejak cca 55-60% hmotnosti aby smerovalo na auto. Zistíš to jednoducho, pri 1 nápravovom vozíku, ak ho necháš vodorovne, musí oje klesnúť dole, ak pustíš náves. Ak idú hore, treba posunúť váhu viac dopredu. Tak isto, keď zdvíhaš oje, musí to ísť ľahko. Ak to ide príliš ťažko, máš veľkú váhu na prednej strane návesu. Dobre naložený vozík, zdvihne cez oje oje každý.
jano v laboratoriu ano, v zivote mas aj situacie, kedy nemozes odpajat vozik zo supravy (kotviace lano uz nie je povinne) zastavis a nakladas v miernom kopci, nespevnena cesta a podobne... nie je vsetko len kaufland/lidl parkovisko. Hlavne nejazdit s nalozenym vozikom ako so samotnym autom, cim skor skusit reakciu na brzdy a prisposobit jazdu tomu celemu
Izzy, áno, nie vždy sa to dá pri nakládke. Ale vieš potom prísť na rovinu nejakou rozumnou rýchlosťou a tam to skúsiť, či je všetko v poriadku. Ja keď jazdím s prívesom plným kajakov, tiež po pár km sa zastavím na pumpe/odpočívadle, že či všetko drží ako má.
Peter: každé auto má dané od výrobcu, aké prívesy s akou celkovou váhou môže ťahať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jazdim s privesnym vozikom s materialom z casu na cas stale, no od toho momentu pri Lozorne uz daleko opatrnejsie a s respektom.
Vôbec netuším, ako sa mi to stalo a ani ako som to (nejako intuitívne) vyriešil, asi som ubral plyn, zrejme.
To s tým nesúvisí. Keď je náklad vzadu, dvíha zadok auta cez ťažné. Potom zo súpravy sa stáva kĺbový traktor.
Ale váha vpredu nemôže byť veľká, treba rešpektovať maximum.
specka auta definuje vsetko potrebne,tu je to posledy parameter
Peter: každé auto má dané od výrobcu, aké prívesy s akou celkovou váhou môže ťahať.
https://www.autoforum.cz/zajimavosti/nove-audi-s6-ma-jedny-z-nejbizarnejsich-falesnych-vyfuku-podtrhuji-jeho-promenu/