Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Och....to bude nejaká topka materiál....250 eur tlmiče, pružiny, horné uloženia na 4 kolesá plus náradie v tej cene. Čo som tak pozeral, tak keby som chcel meniť tlmiče, tak keď si mimo servis sám zoženiem, tak predný tlmič 240 eur/ks. Keby sa mi ešte to takto chcelo ako Tebe na dvore s tým drbať, tak do 1000 to mám v suchu.
Som myslel že cena bola 1000 akože za celé auto. Je to aj tak moc samozrejme. Odo mňa teraz pýtali 1000 eur za spojku na akýsi VW. Že originál dajú. 1000 teda len diely…. Asi 350 stála sada Luk repset DMF. V podstate nič lepšie sa zohnať nedalo a je to tam aj originál. Sklamanie ale nastalo po výmene. Spojka na jednotke a spiatočke púšťala auto úplne trhano. Možno niekedy je lepšie kúpiť radšej lacnejší diel.
Aj toho pracovníka treba nejak zaplatiť, aj nájom atď... Neviem, či bola v cene aj geometria, ak nie, tak ju treba robiť. Samozrejme aj záleží aký materiál používaš. Niekto dá Dako za 26€/kus, niekto dá KYB a podobné srandy, niekto tam dá niečo kvalitnejšie ako napríklad KYB Excel-G za 48€/kus. 1000€ len za prednú nápravu mi ale príde príliš. Toľko ma nestál ani repasovaný hydragas do MGF s tlmičmi a robotou.
Som myslel že cena bola 1000 akože za celé auto. Je to aj tak moc samozrejme. Odo mňa teraz pýtali 1000 eur za spojku na akýsi VW. Že originál dajú. 1000 teda len diely…. Asi 350 stála sada Luk repset DMF. V podstate nič lepšie sa zohnať nedalo a je to tam aj originál. Sklamanie ale nastalo po výmene. Spojka na jednotke a spiatočke púšťala auto úplne trhano. Možno niekedy je lepšie kúpiť radšej lacnejší diel.
Braňo, spojka ti trhá, ak bola nesprávne namontovaná. Ak bol správne použitý prípravok na SAC, tak tie spojky netrhajú.
Na VW aj tak dávam najradšej SACHS. Samozrejme, za predpokladu, ze je v poriadku axiálne ložisko kľuky na motore.
Francisek
Priznám sa, že tiež som si myslel, že spojka po montáži má okamžite fungovať na 100%. Ale dostal som mnoho názorov že až tak to nie je úplne a spojka potrebuje tiež určitý zábeh. Nezdá sa mi to úplne nelogické. Spojku som dva krát podrobil určitému zábehovému procesu a ono to trhanie normálne prestáva. Teraz na druhý krát sa už celkom teším na tom ísť. Zišiel by sa mi na to niekto kto to vie posúdiť celé a pozná ako má chodiť auto s mechanickou prevodovkou. Ja som mal predtým len automaty. A kedysi dávno mechaniky, ale tie šli hrozne.
Nechcem mudrovat, ani ti brat iluzie, ale nova spojka po vymene by nemala trhat ked je namontovana spravne, a ked je vsetko v poriadku, mala byt mat hladky a plynuly chod..asi by si sa mal skusit poradit s nejakym kamaratom mechanikom v okoli co sa ti na to realne pozrie..a aj ked je Sachs o nieco drahsi ako Luk, do buducna oplati sa trochu prilozit na Sachs
Netuším. Ja som mal na aute originálnu spojku LUK. Na každom dielo je to popísané. Len ten originál mi príde tak solídnejšie spracovaný. Akoby iná kvalita. Ja len nechápem že po zajazdení sa tá vibrácia úplne stráca a zlepšilo sa aj radenie. Lebo po výmene mi šlo ťažko radiť 1,2 a spiatočka. Teraz to ide solídne. Kamarát mechanik mi povedal že keby takto šli spojky na niektorých nových autách by bol rád. Ja som mal na Mercedes *****o človeka. Ale že niekto neviem opraviť VW tak to teda nechápem 🫣🫣
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-desivou-nehodu-policejniho-auta-na-kolinsku-zachytily-kamery-40506972
https://www.topspeed.sk/novinky/zimna-nafta-orlen-bude-v-akcii-premiova-verva-diesel-za-cenu-efecta-diesel/26233?fbclid=IwY2xjawIIxPNleHRuA2FlbQIxMQABHXlNvU8wvfn3tZYWQ522o1i_4coyeopLz3SoputCB0FbX2EGkn4f9wEZPQ_aem_iUpsr8uNReJ-lcBJgE0QCg
Takze zatial sme v tom za 250€ za material + nejake naradie a jedna strana uz je vymenena ? este druhu stranu…
To je tak ked vsetky video navody vravia ze poloos drzi skrutka s hlavou 27… nas golf tam ma 12 hran velkosti 24
Objimka tlmica ma mat 12 hran M12…. Nas golf tam ma 12 hran M14… ?
Takze “pol dna” som zabil len tym ze som bezal do hornbachu dokupit potrebne nadstavce ?
Fotograficke led panely padli vhod ?
Na octavku 3 som kupoval 3 roky dozadu.
A tym naradim som myslel 24ku 12 hran a 14tku 12hran
To bolo tusim 6€ + 5€ 😅
A nikto nevravi ze som na 16 rocny golf daval nejake brutalne tlmice…
Braňo, spojka ti trhá, ak bola nesprávne namontovaná. Ak bol správne použitý prípravok na SAC, tak tie spojky netrhajú.
Na VW aj tak dávam najradšej SACHS. Samozrejme, za predpokladu, ze je v poriadku axiálne ložisko kľuky na motore.
Priznám sa, že tiež som si myslel, že spojka po montáži má okamžite fungovať na 100%. Ale dostal som mnoho názorov že až tak to nie je úplne a spojka potrebuje tiež určitý zábeh. Nezdá sa mi to úplne nelogické. Spojku som dva krát podrobil určitému zábehovému procesu a ono to trhanie normálne prestáva. Teraz na druhý krát sa už celkom teším na tom ísť. Zišiel by sa mi na to niekto kto to vie posúdiť celé a pozná ako má chodiť auto s mechanickou prevodovkou. Ja som mal predtým len automaty. A kedysi dávno mechaniky, ale tie šli hrozne.