Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
ohrev sedačiek je riešený odporovými káblami.. ako presne ináč funguje odporový kábel v prémiovke a v inom aute? fakt si myslíš že v prémiovke dostaneš niečo navyše?
kamoš robí vo firme ktorá pre fauvééé group vyrába nádrže do prémioviek ako je lambo, RSQ8 a podobné...
mali občasný problém že autá po natankovaní proste ostali nepojazdné.... zistili ž eproblém bol v príliš tenkostennej trubičke v palivovej nádrži ktorou ide palivo...
riešením by bolo použiť hrubšiu (náklady 1cent / nádrž navyše)... bolo to zamietnuté pre príliš vysokú cenu
)
a ty si myslíš že máš v prémiovke nejaké čarovnejšie odporové káble hej naivita nepozná hraníc
Reproduktor je zložený z magnetu, cievky, membrány a koša. Hrajú všetky rovnako? Tvoj príspevok je hodný tak prvého stupňa základnej školy, nehnevaj sa. Uvedom si, že keď dvaja robia to isté, nie je to to isté. Úplne inak hrejú sedačky v i30 a úplne inak v E-Klasse. V i30 máš po dvoch minútach spálený zadok, pričom máš pocit, že sedačka hreje v dvoch bodoch. Automatická regulácia smiešna. V E-klasse je ohrev komfortný, hreje komplet celá sedačka vrátane bočníc veľmi rovnomerne, automatická regulácia funguje v podstate perfektne.
Klimatizácia: Porovnaj automatickú klimatizáciu v KGM Rexton a BMW X5. Napoviem: klíma v lacnej kórejskej oblude nevie rozumne modulovať teplotu. Buď až do dosiahnutia požadovanej teploty výrazne kúri alebo výrazne chladí. Nevie plynule regulovať teplotu vystupujúceho vzduchu vzhľadom k priblíženiu sa nastavenej teplote (PID regulácia). BMW to vie.
Ozvučenie: Však je to len tuner, dig. prehrávač, zosilňovače a reproduktory. Prečo to hrá v mercedese úplne inak, ako v citroene?
Takže áno, ohrev sedačiek, sú v princípe odporové drôty. Len je rozdiel, kde a ako sú rozložené, v akej hustote a ako inteligentná je jednotka, ktorá ich riadi. Jediný, kto je tu naivný si Ty a ešte sa tomu aj rehoceš...
A kde pracuje nejaký tvoj otca koňa brat je mi srdečne vieš kde...vieš, koľko ja mám kamošov, ktorí robia všelikde?
Som isiel asi pred hodinou tade a je to tam vysvietene ze do toho ***** len uplny kkt. Alebo niekto kto cumi do mobilu.
Jedine co mi nejde do hlavy je ze na co to tam vlastne dali.
Kedysi bolo dobrým zvykom, postaviť to podľa normy (aspoň ma 90% a osadiť tam značky) a dať tam tabuľu, že Pozor zmena organizácie dopravy a nechať to tam aspoň 2-3 týždne. Neďaleko nás zrušili obojsmernú cestu a spravili z nej jednosmerku. Žiadne upozornenie. A to ešte zabudli osadiť na 1 strane značku, ktorá pribudla po 3 týždňoch, takže bolo tam pár nepríjemných prekvapení, keďže v protismere nemal nikto ísť. Na Pražskej zrazu zmizli značky 70. U deda zo utorka na stredu posunuli značku začiatok obce o 500m a hneď v stredu ráno už tam policajti vyberali. Ale tabuľu koniec obce nechali na pôvodnom mieste. Trvalo im 3 mesiace aj tú posunúť.
Je to alibizmus tvrdiť, že tí ľudia sa nevenovali riadeniu... Hlavne cez deň, tie obrubníky majú podobnú farbu ako asfalt, navyše. Nie sú ničím vyplnené, takže dosť splývajú a človek ich ľahko prehliadne, keď pozerá viac po chodníkoch, či tam nie je nejaký chodec, čo chce ísť cez prechod. Norma hovorí jasne, ako majú byť prekážky označené. Cesta má byť prehľadná, jednoduchá a všetky prekážky a upozornenia majú byť jasne a s dostatočným predstihom viditeľná. Nemáš tam pátrať ako pátrací pes, čo kde jde, keďže potom sa nevenuješ premávke.
Technické predpisy sú prístupné zadarmo, za normy sa platí. Ak si chce mesto projektovať vo vlastnej réžii, nech to robí poriadne. Tak isto, niekto to musel schváliť a dať razítko z nejakého úradu mesta, že to je v poriadku. Nejde o nič viac ako o to, aby mesto robilo svoju prácu poriadne. Nič viac, nič menej.
Veď vravím, kiež by vás bolo viac 😁
O normách viem svoje. Síce môj obor je elektrotechnika, normy si platím. No a urobiť všetko v súlade je prakticky nemožné. A ak to aj podľa mňa je v súlade s normami, príde technická inšpekcia a vyjadrí sa, že nie. A potom o pár týždňov, že áno...
S nostalgiou spomínam na časy, keď som sa tým nezaoberal do hĺbky a bolo mi všetko jasné a veci boli také jednoduché 😉
Teraz si na túto tému radšej nedovolím mudrovat.
Nie je to alibizmus, je to realita dnesnych dni. Mnozstvo aut preslo okolo ostrovceka bez problemov, az na par vozidiel...uz som to tu pisal skor kolkych soferov vidim, ze tukaju aj pocas jazdy do telefonu...
Zrusenie 70 na Prazskej snad nemyslis vazne. Ako sofer si povinny sledovat dopravne znacenie a nie jazdit po pamati, ako tam mnohi doteraz jazdia ci jednym alebo druhym smerom.
Je to alibizmus. Máš tu technické normy a predpisy, čo sa majú dodržiavať a dodržané neboli v prípade ostrovčeka. Ide o bezpečnosť. Ja čo som zachytil, tak tých nehôd s tým ostrovčekom pred osadením značky bolo viac ako 20, po osadení značky 0. To isté by nastalo alo aj napríklad na hrádzi v BA, ak by som dal niekde na ňu retardér, tak ostrejší a bez upozornenia a pomerne nenápadný. Ver tomu, že sa tam nájde dosť ľudí, čo si tam rozbije hubu. Áno, môžeš argumentovať mali sledovať trasu. Áno mali. Ale ak tade chodia pravidelne, tak to poznajú naspamäť a časť ľudí si to proste nevšimne.
Na to nadväzuje aj psychológia človeka, či sa ti to páči, alebo nie. Ak človek niekade pravidelne chodí, či robí nejakú akciu pravidelne, tak to robí na automatiku po určitom čase. Nedokážeš sa od toho odprostiť. A je jedno, či si chodec, cyklista, či šofér. Po príchode domov si si dával 5 rokov kľúče do misky vedľa dverí a sám si ju posunieš o 30cm, tak ver tomu, že tie kľúče hodiš automaticky mimo tej misky, lebo mozog si to pamätá, že tá miska je tam. To isté, vieš koľkokrát sa stalo, že sa niečo odstránilo, či pribudlo niekde a ľudia si to všimli po týždni, či dvoch koľkokrát a pritom okolo toho chodili každý deň? Je to proste spôsob akým mozog pracuje. Preto je sú v doprave pravidlá, preto sú odporúčania, že ak nastala zmena, že treba dať na nejaký čas upozornenia, čo budú kričať, že pozor zmena.
andrej25 narozdiel od teba zrejme mám vzdelanie v tomto smere a kolegovia aj navrhujú cesty, takže sa mám kde spýtať keď neviem. Ale prosím, rob si srandu. Keď sa nabudúce postaví nejaká cyklistická infraštruktúra nie podľa normy, tak sa dúfam, že nebudete sťažovať, že to nie je podľa normy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kamoš robí vo firme ktorá pre fauvééé group vyrába nádrže do prémioviek ako je lambo, RSQ8 a podobné...
mali občasný problém že autá po natankovaní proste ostali nepojazdné.... zistili ž eproblém bol v príliš tenkostennej trubičke v palivovej nádrži ktorou ide palivo...
riešením by bolo použiť hrubšiu (náklady 1cent / nádrž navyše)... bolo to zamietnuté pre príliš vysokú cenu
)
a ty si myslíš že máš v prémiovke nejaké čarovnejšie odporové káble hej
Reproduktor je zložený z magnetu, cievky, membrány a koša. Hrajú všetky rovnako? Tvoj príspevok je hodný tak prvého stupňa základnej školy, nehnevaj sa. Uvedom si, že keď dvaja robia to isté, nie je to to isté. Úplne inak hrejú sedačky v i30 a úplne inak v E-Klasse. V i30 máš po dvoch minútach spálený zadok, pričom máš pocit, že sedačka hreje v dvoch bodoch. Automatická regulácia smiešna. V E-klasse je ohrev komfortný, hreje komplet celá sedačka vrátane bočníc veľmi rovnomerne, automatická regulácia funguje v podstate perfektne.
Klimatizácia: Porovnaj automatickú klimatizáciu v KGM Rexton a BMW X5. Napoviem: klíma v lacnej kórejskej oblude nevie rozumne modulovať teplotu. Buď až do dosiahnutia požadovanej teploty výrazne kúri alebo výrazne chladí. Nevie plynule regulovať teplotu vystupujúceho vzduchu vzhľadom k priblíženiu sa nastavenej teplote (PID regulácia). BMW to vie.
Ozvučenie: Však je to len tuner, dig. prehrávač, zosilňovače a reproduktory. Prečo to hrá v mercedese úplne inak, ako v citroene?
Takže áno, ohrev sedačiek, sú v princípe odporové drôty. Len je rozdiel, kde a ako sú rozložené, v akej hustote a ako inteligentná je jednotka, ktorá ich riadi. Jediný, kto je tu naivný si Ty a ešte sa tomu aj rehoceš...
A kde pracuje nejaký tvoj otca koňa brat je mi srdečne vieš kde...vieš, koľko ja mám kamošov, ktorí robia všelikde?
Jedine co mi nejde do hlavy je ze na co to tam vlastne dali.
Je to alibizmus tvrdiť, že tí ľudia sa nevenovali riadeniu... Hlavne cez deň, tie obrubníky majú podobnú farbu ako asfalt, navyše. Nie sú ničím vyplnené, takže dosť splývajú a človek ich ľahko prehliadne, keď pozerá viac po chodníkoch, či tam nie je nejaký chodec, čo chce ísť cez prechod. Norma hovorí jasne, ako majú byť prekážky označené. Cesta má byť prehľadná, jednoduchá a všetky prekážky a upozornenia majú byť jasne a s dostatočným predstihom viditeľná. Nemáš tam pátrať ako pátrací pes, čo kde jde, keďže potom sa nevenuješ premávke.
O normách viem svoje. Síce môj obor je elektrotechnika, normy si platím. No a urobiť všetko v súlade je prakticky nemožné. A ak to aj podľa mňa je v súlade s normami, príde technická inšpekcia a vyjadrí sa, že nie. A potom o pár týždňov, že áno...
S nostalgiou spomínam na časy, keď som sa tým nezaoberal do hĺbky a bolo mi všetko jasné a veci boli také jednoduché 😉
Teraz si na túto tému radšej nedovolím mudrovat.
Ale ako som spomínal, radšej nemudrujem
Zrusenie 70 na Prazskej snad nemyslis vazne. Ako sofer si povinny sledovat dopravne znacenie a nie jazdit po pamati, ako tam mnohi doteraz jazdia ci jednym alebo druhym smerom.
chcel/myslel si asi 'rozhľadení ľudia', ale s tym rozladenym človekom to fajn vyšlo
Na to nadväzuje aj psychológia človeka, či sa ti to páči, alebo nie. Ak človek niekade pravidelne chodí, či robí nejakú akciu pravidelne, tak to robí na automatiku po určitom čase. Nedokážeš sa od toho odprostiť. A je jedno, či si chodec, cyklista, či šofér. Po príchode domov si si dával 5 rokov kľúče do misky vedľa dverí a sám si ju posunieš o 30cm, tak ver tomu, že tie kľúče hodiš automaticky mimo tej misky, lebo mozog si to pamätá, že tá miska je tam. To isté, vieš koľkokrát sa stalo, že sa niečo odstránilo, či pribudlo niekde a ľudia si to všimli po týždni, či dvoch koľkokrát a pritom okolo toho chodili každý deň? Je to proste spôsob akým mozog pracuje. Preto je sú v doprave pravidlá, preto sú odporúčania, že ak nastala zmena, že treba dať na nejaký čas upozornenia, čo budú kričať, že pozor zmena.
👌 Čo už 😁
Ale pozerám, že sa vlastne nenechá rozladit a ďalej dáva svoj nekonečný rozhľad 🤣