Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Tiez som mal podobnu skusenost. Po indiv. dovoze mi dali technicak kde nebolo napisane takmer nic, nebola normovana spotreba, kolesa zle. Ked som to preberal som si to nevsimol nez som auto zapisoval do uctovnictva a zistil, ze nebola vyplnena ziadna kolonka ktoru som potreboval. Mal som v zmluve komplet prepis tak som im to vratil, druhy pokus uz bol s potrebnymi udajmi ale hned som zbadal nespravne kolesa. Pre tie zle zapisane kolesa, co bola ocividna chyba pri oprave zapisu lebo moje auto malo iba jeden typ kolies co ine verzie nemaju sa musel vyziadat papier od importera. Neviem co to stalo, riesil to dovozca ale aj na treti pokus mi stale chybaju rozmery krorby ale to uz som neriesil.
Ked sa tu uz spominali pokuty od madarov cez slovensku AK, tak mne dnes prisla pokuta priamo od uradu v rakusku za prekrocenie rychlosti pekne po slovensky mate niekto s tym skusenost?
Zlozit sa mi mozte
len ma prekvapilo, ze to len tak jednoducho postou do schranky poslu, bez dokazu, resp. pri dokaznych prostriedkoch je napisane, ze policajne oznamenie...
A to pod tym po slovensky zaplat, ma vselico napada 😀
Podpisane byt moze ale ci sa da overit napr. telefonicky priamo na urade co pokutu poslal. Cislo na urad si pozriet z netu a nie z poslaneho listu. Ci to nebude nahodou akcia dakeho chytraka. Este som totiz nepocul o uradnej korespondencii z A aby bola v slovencine.
Kupujete madarsku dialnicnu cez net alebo na cerpackach v madarsku? Chcel by som teraz skusit cez net, len je to trosku komplikovane (ako tak viem po madarsky). Napriklad pri zadavani SPZ treba dat aj pomlcku alebo nie...?
Ja ju bezne kupujem cez net na https://ematrica.nemzetiutdij.hu/. Ak by si mal kupovat na cerpackach, tak zaplat jedine kartou alebo forintami, lebo ich prepocet na eura obsahuje aj nejaku prirazku.
A k tej otazke, zadavas tam iba pismena a cisla, je to tam napisane. Akykolvek iny znak ti ten formular automaticky zmaze.
Do not use hyphens, spaces or special characters – only letters and numbers are allowed.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len ma prekvapilo, ze to len tak jednoducho postou do schranky poslu, bez dokazu, resp. pri dokaznych prostriedkoch je napisane, ze policajne oznamenie...
A to pod tym po slovensky zaplat, ma vselico napada 😀
A k tej otazke, zadavas tam iba pismena a cisla, je to tam napisane. Akykolvek iny znak ti ten formular automaticky zmaze.
spotreba 4 macky na 100 km pobavila
https://cestovanie.sme.sk/c/2391073/dieselove-auta-mozu-jazdit-aj-na-olej.html
http://www.auto.cz/pozor-na-kilometrove-rekordmany-otrocina-za-volantem-123411