Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Jantakym dviham stierace u nas pri budeove firmy nakolko ten chodnik ma asi meter a nieco a taka oktavka ma ten previs vyse pol metra tak potom zostava z chodnika nic
Hlavne ze pred autom je kilometer miesta ale on to riesit nebude lebo by musel mat odhad.
Len pre zaujímavosť - terajšia verzia Octavia sedan aj kombi majú rovnakú dĺžku 4 698 mm a aj rovnakú dĺžku od stredu zadného kolesa po koniec zadného nárazníka 1 098 mm. A mala to tak aj jednotková Octavia - rovnakú dĺžku auta, rovnaký previs.
Fabia Kombi je však dlhšia ako sedan.
Odkedy pozeram na Youtube kanal Nasa Garaz, presla ma chut vobec len jednym okom pozerat po ojazdenych vykonnych autach. Tie sumy za opravy (pokial to nelata nejaky Jano), su brutalne.
Asi pol roka dozadu dávali na Naša garáž, že menili rozvody na myslím že Superb 2.0 TDI to bol a len materiál vyšiel na nejak 1500€
toto? https://www.youtube.com/watch?v=nCUdlOlwASA
cas 34:10
vsetky diely original. olej, filtre, rozvody, brzdy, platnicky.... menili tam aj silentbloky motora, prevodovky, housing
cena material 1100 GPG, celkom 1600 GPG
podla mna cena super.
Zipsik sused menil octaviu za crossover presne z toho dovodu ze mal problem sa s jeho bruchom do nej posadit a nasledne aj vystupit - dvere dost trpeli ked sa na ne vesal. a kedze sa nam populacia gulatie, vies si predstavit tu radost ked prisli na trh vyssie auta. svagor menil teraz kombik za crossover lebo bol nizky a casto chytal spodok. to iste mame v praci - octavia a takmer nikde sa stym nedostanem - problem aj na dedine zaparkovat, vojst niekomu do dvora, obcas treba kusok po polnacke prejst.... tazne furt na zemi, lizatko stale odtrhnute, a ten dlhy kufor - raz ma sekne v krizoch z toho natahovania na koniec kufra po veci.
Presne preto na dzedzoine polovica aut suv alebo tereňák...ja som musel urobiť podobne.koli ceste, snehu ,sklonu,a polnačkám.to nasadanie a vyhlad je ozaj trochu lepši.ale v dodavke je ešte lepší 🤣😜🤘
Ps pre úspech v prednych dverach
Idu aj do zadných
Ja som bol dlhoročný kombikár a chcel som si kúpiť V60. Ale keďže sa u nás toľko predávajú SUV, V60 neboli žiadne zaujímavé skladovky ani ceny, naopak XC60 mrte. Skončil som pri tom a neskutočne som si zvykol na ten posed a že v BA nemusím riešiť obrubniky . Miesta dosť, XC60 má trochu kratšiu ložnú plochu ako V60, ale bajk vlezie aj s kolesom
XC60 dost klame... neposobi ako vacsina SUV. bol som naposledy velmi prekvapeny povozenim.. vyhlasil som ze toto je jedno z mala SUV ktore by mohli ist do domu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hlavne ze pred autom je kilometer miesta ale on to riesit nebude lebo by musel mat odhad.
Fabia Kombi je však dlhšia ako sedan.
https://www.instagram.com/reel/C66YDp_gzZM/?igsh=OWp3andlNGZ6bWR2
toto? https://www.youtube.com/watch?v=nCUdlOlwASA
cas 34:10
vsetky diely original. olej, filtre, rozvody, brzdy, platnicky.... menili tam aj silentbloky motora, prevodovky, housing
cena material 1100 GPG, celkom 1600 GPG
podla mna cena super.
Presne preto na dzedzoine polovica aut suv alebo tereňák...ja som musel urobiť podobne.koli ceste, snehu ,sklonu,a polnačkám.to nasadanie a vyhlad je ozaj trochu lepši.ale v dodavke je ešte lepší 🤣😜🤘
Ps pre úspech v prednych dverach
Idu aj do zadných
Ramon1 amen
https://youtu.be/zQR1TfUb6Dg?si=cB9toK_l4P1RL-6M
Ale VAculik objavil ameriku, plynari uz davno robia aj hybridy.