Jestliže se cyklistika řadí k vašim oblíbeným sportům neměli byste za žádnou cenu minout propracovaný sportovní simulátor, jež v co možná nejrealističtější míře zpracovává závody horských kol v terénu. Navíc s jedinečnou možností poměřit síly s hráči celého světa.
uz by sme sa teda mohli dostat k tomu,co ma najviac zaujma a to co sa z pc moze stat po takom resete...moze to nejak poskodit cokolvek v pc?
hardware by to nemalo poskodit..
software sa moze pri resete poskodit ak akurat robi nieco nemile, napriklad zapis do registrov vo windoze a restne sa ti v polke toho pocitac tak ti nemusis uz fungovat ten poondiaty windoze
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pc prezil v poho...?
nápodobne
http://www.holarse-linuxgaming.de/h2006 ... lenge+2007
ale dík. som rád, že sa tu viac ľudí vyzná do poriadenho OS
ale dík. som rád, že sa tu viac ľudí vyzná do poriadenho OS
Nic v zlom, ja mam win(:oops: ), ale ked nieco hladam tak pouzivam GOOGLE.
ee..neni
ee..neni
a co to teda s pc urobi?
ee..neni
a co to teda s pc urobi?
mnoo..
restart je softwarova zalezitost
a
reset je hardwarova
to znamena ze restart ti pocitac pekne korektne vypne a znova zapne
a reset ho proste odpoji od eletriky a zapne
hardware by to nemalo poskodit..
software sa moze pri resete poskodit ak akurat robi nieco nemile, napriklad zapis do registrov vo windoze a restne sa ti v polke toho pocitac tak ti nemusis uz fungovat ten poondiaty windoze