Nazdar ludia potrebujem pomoct,pouzival som V-braky, no ked som renovoval bike,dal som kotucky.
Chcel by som sa spytat,co by som poreboval,keby som chcel natriet povodnu brzdnu plochu na rafoch na cierno?Predpokladam,ze na V-braky sa uz nevratim!Dik za pomoc.
no ja este ked som jazdil v-brake tak som ju mal raz zle nasstavenu a cely rafik bol v p.. uz sa to potom lupalo same ale uz to mam streknute asi rok a pol a parada pretrem handrickou a stale si drzi lesk
no ja som dneska natieral druhu stranu,tak uvidime ako sa to bude spravat v terane,alebo mozno aj na tomto kvazi snehu,uz sa tesim,zatial je to pecka...neham sa prekvapit
no tak to je pekny hardcore neviem ako to musi vyzerat ale urcite nic moc...a aku si pouzil farbu???dufam ze nie nejaku nadrevo
inak potom daj vediet kolko ti to vydrzalo
NO NASTASTIE SOM OBRE NAMIESAL FARBU,CIEZ SA MI TOPEKNE SPILO SECKO A FOTO DODAM... TAK ZA PAR DNI....ALE VYZERA TO ZATIAL PECKOVO,UZ LEN CAKAM AKO SA TO BUDE SPRAVAT V TERENE,AK SA PODARI,TAK DNESKA TO OTESTUJEM... UZ SA TESIM
A K TOMU BOREC: KED NIECO MILUJES TAK SA S TYM BUDES HRAT AJ DO KONCA ZIVOTA,LEN ABY TO VYZERALO PODL ATVOJICH PREDSTAV BIKE IS MY LIFE A JE TO PECKA....
prave preto ked bajk milujes tak by si sa knemu nemal tak spravat ale ked si myslis ze je to pohode tak to je hlavne a ani ja a ani nikdo ta o tom nepresveci.....ale aj tak si myslim ze si borec
DIK.. NO SOM LEN ZACIATOCNIK A UCM SA NA VLASTNYCH CHYBACH A TAK ISTO ASI AKO VACSINA LUDI KTORY SI TO FINANCUJU SAMI... SI MUSIA PORADIT AKO VEDIA,LEBO NIE SU PENIAZE...
ha tak to veľmi dobre poznam ked niesu kese ..ale dufam ze mas aspom kotuc a nemas tam V-brake bo to by som mu dal tak jednu jazdu a dovi krasna cierna..
nazdar ludia akurat som bol obut plaste na rafy a osadil bike kolesami a poviem vam,tie rafy vyzeraju brutalne.... nie je to to varenska vyroba,maly rozdiel vidno,ale ten vysledok stoji za to.. dakujem vam seckym za podporu,aj za prejavenu nedoveru aodhovaranie,co ma nastartovalo k tomu,aby som to dohnal az do konca... tak lets BIKE forever
nazdar ludia akurat som bol obut plaste na rafy a osadil bike kolesami a poviem vam,tie rafy vyzeraju brutalne.... nie je to to varenska vyroba,maly rozdiel vidno,ale ten vysledok stoji za to.. dakujem vam seckym za podporu,aj za prejavenu nedoveru aodhovaranie,co ma nastartovalo k tomu,aby som to dohnal az do konca... tak lets BIKE forever
a terz budes najvacsi frajer na sidlisku ) len pozor na zimny posyp aby si si neposkriabal lak ))
no foto bude,dufam co jaskor a to vtedy,ked sa mi ho podari transportovat do kompu.. ak sa posnazim,tak aj tento vikend... a ten zimny posyp je agresivny,ale nejazdim tak casto po cestach,to si skor uz uzijem snehu ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak potom daj vediet kolko ti to vydrzalo
a temperkami alebo vodovkami ?
a temperkami alebo vodovkami ?
si borec
A K TOMU BOREC: KED NIECO MILUJES TAK SA S TYM BUDES HRAT AJ DO KONCA ZIVOTA,LEN ABY TO VYZERALO PODL ATVOJICH PREDSTAV BIKE IS MY LIFE A JE TO PECKA....
a terz budes najvacsi frajer na sidlisku